Ελένη Τοπαλούδη: Η μητέρα της δώρισε τα βιβλία της

Ελένη ΤοπαλούδηΠερίπου 5 χρόνια έχουν περάσει από τη νύχτα που δολοφονήθηκε άγρια η Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, πράξη για την οποία καταδικάστηκαν δύο άτομα. Πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα της αποφάσισε να κάνει μια δωρεά στη μνήμη της κόρης της.

Η Κούλα Αρμουτίδου δώρισε όλα τα βιβλία της Ελένης στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, πως «όλα γράφουν το όνομά σου. Ξέρω ότι αν ζούσες θα το χαιρόσουν πολύ και θα το ευχαριστιόσουν».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ελένη μου,

4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε από την απάνθρωπη δολοφονία σου.

Μόνο πόνος και ανείπωτη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί, γιατί, γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????

Κοριτσάκι μου μικρό, εδώ και καιρό στροβιλίζονταν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου. Τι να κάνω; Πώς να το κάνω; Πουλάκι μου, ξέρεις εσύ, στο σπίτι μας, όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου, μόνο βιβλία θα δεις. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μια δωρεά στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, κάποια από τα βιβλία σου. Όλα γράφουν το όνομά σου. Ξέρω ότι αν ζούσες θα το χαιρόσουν πολύ και θα το ευχαριστιόσουν. Σήμερα το πρωί τα χάρισα.

Ελενίτσα μου, καλοσυνάτη, καλόψυχή μου, δοτικό μου πλασματάκι, η μαμά σου έκανε το ελάχιστο για την ιερή μνήμη σου. Και μόνο που ξέρω πολλά από τα βιβλία τα επέλεξες εσύ, η χαρά μου και η ικανοποίησή μου είναι μεγάλη.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ!!!»Ελένη Τοπαλούδη βιβλία


Κι όσο για την Ελένη Τοπαλούδη, θα υπάρχει σ’ οποιοδήποτε τραγούδι, θα ανεβάζουν οι ξενυχτισμένοι στο δίχτυ που απλωμένο περιμένει…

Leave a Reply