Ο ΔΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΔΟΛΦΟ| ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Ένας κόκκινος σκούφος για τον ΡοδόλφοΠροδημοσίευση από το βιβλίο “Ο Δρακοσυλλέκτης.Ένας κόκκινος σκούφος για τον Ροδόλφο”. Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Δρακοσυλλέκτης» από τους αγαπημένους σε όλα τα παιδιά Κυριάκο Αθανασιάδη και Ναταλία Καπατσούλια, στο οποίο θα βρείτε ιστορίες με συμπαθητικά δρακάκια που μπλέκονται σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. 

Πριν από πολλά πολλά χρόνια υπήρχαν δράκοι. Αλλά φοβόνταν τους ανθρώπους και πήγαν να κρυφτούν στα δάση. Όμως κάποιοι δράκοι εξακολουθούσαν να γυρίζουν μόνοι τους στην εξοχή. Καμιά φορά, έμπαιναν και στις πόλεις. Και οι άνθρωποι τότε έτρεχαν δεξιά αριστερά, και γινόταν μεγάλη φασαρία. Έτσι, μια μέρα, ένα παιδί αποφάσισε να μαζέψει όλους τους δράκους και να τους οδηγήσει σε μία μυστική περιοχή. Το παιδί αυτό το έλεγαν Δρακοσυλλέκτη.  Στον κόκκινο σκούφο για τον Ροδόλφο, ο Ροδόλφος παίζει συνέχεια στα χιόνια εκεί στη Δρακοχώρα. Έχει ένα τέλειο ιγκλού, κάνει σκι και πατινάζ, πετάει χιονόμπαλες και φτιάχνει τον καλύτερο χιονάνθρωπο του κόσμου, που μάλιστα ζωντανεύει κιόλας! Μέχρι που μια μέρα είδε ένα έλκηθρο ψηλά στον ουρανό, που το έσερναν τέσσερις τάρανδοι. Ποιος μπορεί να το οδηγούσε; Μήπως ήταν… ο Άγιος Βασίλης;

 Το βιβλίο “Ο Δρακοσυλλέκτης-Ένας κόκκινος σκούφος για τον Ροδόλφο” κυκλοφορεί στις 7.12.2020 από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. 

Leave a Reply