ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ CHARACTER POSTERS ΤΟΥ FROZEN 2

72357562_2732908710053181_1969624005686067200_nΈξι χρόνια από τότε που η Έλσα, η Άννα και η παρέα τους έκλεψαν την καρδιά των κοριτσιών ανά την υφήλιο, το Frozen 2 έρχεται να συνεχίσει την σαγηνευτική ιστορία τους. Στις 28 Νοεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, η νέα ταινία της Disney, το “Frozen 2” και μόλις μας έφτασαν τα character posts, που είναι πανέμορφα!

FROZEN II_INTL_CHARACTER_BANNER_ELSA_GREECE

Η Elsa είναι ο τέλειος μυθικός χαρακτήρας, είναι μαγική και εξωπραγματική. Είναι ευγνώμων που το βασίλειο την αποδέχεται και προσπαθεί σκληρά για να είναι καλή βασίλισσα. Μέσα της, όμως, αναρωτιέται για ποιο λόγο έχει γεννηθεί με ξεχωριστές δυνάμεις. Το μυστήριο αυτό τη στέλνει σε ένα ταξίδι με στόχο να αποκαλύψει μία θαμμένη αλήθεια από το παρελθόν της. Η Elsa περιηγείται σε μία αχαρτογράφητη και μυστηριώδη χώρα, όπου οι δυνάμεις της θα περάσουν από δύσκολες δοκιμασίες. Σ’ αυτή τη διαδρομή, θα ανακαλύψει τη ζωή για την οποία είναι προορισμένη, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα ρισκάρει να χάσει τα πάντα, ακόμα και τον εαυτό της. Η Idina Menzel επιστρέφει δίνοντας τη φωνή της στην Elsa.

FROZEN II_INTL_CHARACTER_BANNER_ANNA_GREECE

Η Anna είναι η απόλυτη παραμυθένια ηρωίδα. Είναι ήρεμη και μονίμως αισιόδοξη. Όλα είναι καλά, φτάνει να έχει την οικογένεια της, το Arendelle να είναι ασφαλές και να μην χρειαστεί να είναι μόνη της ποτέ ξανά. Πάνω που η ζωή της μοιάζει γαλήνια, το Arendelle απειλείται και η Elsa καλείται να λύσει ένα επικίνδυνο μυστήριο του παρελθόντος. Υπάρχει κάποιο θαμμένο οικογενειακό μυστικό; Καθώς η Anna ταξιδεύει με την Elsa στα μαγεμένα δάση πέρα από το Arendelle, μαζί με τον Kristoff, τον Olaf και τον Sven, αναρωτιέται αν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στην ευτυχισμένη ζωή που είχε κάποτε. Η Kristen Bell δίνει τη φωνή της στην Anna.

FROZEN I_INTL_CHARACTER_BANNER_KRISTOFF_SVEN_GREECEΠαρόλο που το έχει μοιραστεί μόνο με τον Sven, ο Kristoff είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα με την Anna και να της κάνει πρόταση γάμου. Η Anna αγαπά πολύ τον Kristoff, αλλά δεν έχει πάρει είδηση ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια. Και όταν το Arendelle δέχεται απειλή, ο Kristoff δεν διστάζει να είναι εκεί για την Anna και την Elsa σε αυτό το ταξίδι σε μυστηριώδη μέρη που ακόμα και αυτός ο περπατημένος περιπατητής δεν έχει ξαναδεί. Ο Jonathan Groff χαρίζει τη φωνή του στον Kristoff.

Frozen 2Ο έμπιστος τάρανδος Sven παραμένει ο καλύτερος φίλος του Kristoff. Παρόλο που ο Kristoff βρήκε την αγάπη της ζωής του στο πρόσωπο της Anna, συνεχίζει να είναι ο καλύτερος φίλος και εξομολόγος του, ειδικά τώρα που οι απόπειρες του Kristoff να κάνει πρόταση γάμου στην Anna δεν πάνε και πολύ καλά.

FROZEN I_INTL_CHARACTER_BANNER_OLAF2_GREECE

Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τότε που η Elsa έφτιαξε τον Olaf, και με το νέο μόνιμα παγωμένο υπέδαφος, που του έχει εξασφαλίσει η Elsa με τα μαγικά της κόλπα, μπορεί να χαρεί το καλοκαίρι. Ο δεσμός του με την οικογένεια του- την Anna, την Elsa, τον Kristoff και τον Sven—είναι πιο δυνατός από ποτέ. Έχει μάθει πια να διαβάζει και είναι ενθουσιασμένος με τα θαύματα της ζωής. Ξέρατε ότι οι άντρες έχουν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να χτυπηθούν από κεραυνό συγκριτικά με τις γυναίκες; Και ξέρατε ότι το νερό έχει μνήμη;  Χάρη σε αυτή την ανεξάντλητη αναζήτηση γνώσης και τη στάση του να χαίρεται τη ζωή σε κάθε της έκφανση, ο Olaf είναι πηγή χαράς και ελπίδας σε σκοτεινούς καιρούς. Ο Josh Gad δίνει τη φωνή του στον Olaf.

FROZEN II_INTL_CHARACTER_BANNER_OLAF3_GREECE

Στο Frozen 2, η Έλσα, η Άννα, ο Όλαφ και ο Κριστόφ μπαίνουν σε νέους μπελάδες, μακριά από το Αρεντέλ. Η Έλσα θα ξεκινήσει ένα ταξίδι μακριά από το βασίλειό της, με στόχο να ανακαλύψει μυστικά του παρελθόντος. Μυστικά που θα την βοηθήσουν να καταλάβει πως απέκτησε τις υπερφυσικές δυνάμεις της. «Πάντοτε φοβόμασταν πως οι δυνάμεις της Ελσας ήταν κάτι που ο κόσμος δεν μπορούσε να αντέξει. Ας ελπίσουμε τώρα πως αυτές είναι αρκετές», ακούγεται να λέει το ξωτικό στις δύο αδερφές.

Leave a Reply