ΖΩΟΥΠΟΛΗ|ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΛΚ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΗΣ DISNEY

Παιδικό σινεμά! H Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές των μικρών σινεφίλ με μια νέα , ξεκαρδιστική περιπέτεια animation με πρωταγωνιστή… ολόκληρο το ζωικό βασίλειο! Η ταινία Ζωούπολη (Zootopiaθα βγει στις αίθουσες 3 Μαρτίου του 2016 από την Feelgood Εntertainment.

Το Τaλκ προβάλλει αποκλειστικά το νέο μεταγλωττισμένο τρέιλερ της Ζωούπολης!

Λίγα λόγια για την ταινία: Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε προκαταλήψεις. Όταν η αισιόδοξη αστυνομικός Judy Hopps καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια φλύαρη και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Nick Wilde. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν ευφάνταστο κόσμο γεμάτο απολαυστικούς χαρακτήρες και πανέξυπνες αναφορές σε αστυνομικές ταινίες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχουν αναλάβει οι Byron Howard (Μαλλιά Κουβάρια), Rich Moore (Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα) και Jared Bush (Οι Υπερέξι), τρεις από τους πιο έμπειρους στο κινούμενο σχέδιο δημιουργούς.

Ετοιμαστείτε να μάθετε πώς μιλάνε, ντύνονται, μετακινούνται και λύνουν τις υποθέσεις τους οι κάτοικοι μιας πολύβουης μεγαλούπολης που ανήκει αποκλειστικά στα ζώα!

ζωούπολη

Στις 3 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

2 Σχόλια

  1. fenia 7 Φεβρουαρίου, 2016

Leave a Reply