ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ| ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Αυτό ΔΕΝ είναι παραμύθιΠροδημοσίευση από το βιβλίο “Αυτό ΔΕΝ είναι παραμύθι” της Βάιβα Ρουτκάουσκαϊτε, μια ιστορία για τις λέξεις που ζωντανεύουν, ένα αστείο και έξυπνο… παραμύθι, που προσφέρει ευκαιρίες για εκμάθηση εννοιών και λειτουργεί και ως βιβλίο καληνύχτας. Για παιδιά 3-6 ετών.

Έχεις ποτέ φανταστεί τον κόσμο χωρίς τις λέξεις που τον περιβάλλουν; Πόσο πολλές είναι και πόσο διαφορετικές! Κάποιες λέξεις είναι αστείες, κάποιες λυπημένες. Κάποιες νόστιμες και κάποιες… Χμ, όχι και τόσο. Έχεις σκεφτεί άραγε πόσο άσχημα περνάει το ΔΕΝ; Δεν βρίσκει εύκολα φίλους, γιατί δείχνει σκοτεινό και μίζερο. Αλλά, για φαντάσου να εξαφανιστεί μια μέρα το ΔΕΝ! Να μην μπορεί κανείς να το βρει! Θα ήταν στ’ αλήθεια καλύτερα να ζει κανείς στο Βασίλειο των Λέξεων χωρίς το ΔΕΝ; Από την αρχή του κόσμου οι λέξεις ζουν στο Βασίλειο των λέξεων. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές λέξεις. Η πιο θλιβερή, εκνευριστική και δυστυχισμένη λέξη είναι το ΟΧΙ. Ό,τι αγγίζει γίνεται αρνητικό. Μπορεί όμως να αισθάνεται άνετα στο Βασίλειο των Λέξεων παρόλα αυτά;

Το βιβλίο Αυτό ΔΕΝ είναι παραμύθι κυκλοφορεί στις 20.1.2021 από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, σε μετάφραση Ηλιάνας Αγγελή και εικονογράφηση Lina Ribinskė. 

Leave a Reply