Στην Αγορά για τα πιο ευφάνταστα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά!

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει ξεχωριστές και ευφάνταστες δράσεις που μας φέρνουν όλους ακόμα πιο κοντά της. Η έμπειρη ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, φέρνει για δεύτερη σεζόν, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, το ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών, “Παίζουμε Αγορά;” καθώς και το αγαπημένο πλέον όλων “Μικροί κηπουροί με πινέλα!” – η καλύτερη ευκαιρία για να ενεργοποιηθεί η φαντασία των παιδιών και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες!

Μικροί κηπουροί με πινέλα! | Υπαίθριο εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών

Μετά την αυλή ενός παλιού εργοστασίου, τα παιδιά παίρνουν τα πινέλα τους και ζωγραφίζουν μικρές κεραμικές γλάστρες στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς! Γίνονται «μικροί κηπουροί» και φυτεύουν στα γλαστράκια τους πολύχρωμα λουλούδια ενώ μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα τους! Ελάτε να λερωθούμε και να γεμίσουμε χρώματα!

Ημερομηνίες: Τετάρτες > 4 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου
Ώρες: 17:00 – 17:45 & 17:30 – 18:15
Σημείο συνάντησης: Αίθριο
Εισιτήρια: 7 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ > https://shorturl.at/by125

ΠΡΟΣΟΧΗ -> Και τις 2 Τετάρτες πραγματοποιούνται 2 εργαστήρια/ημέρα, το πρώτο ξεκινά στις 17:00 και το δεύτερο στις 17:30.

Παίζουμε Αγορά; | Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά από 4 έως 10 ετών

Πώς μύριζε μέσα στην Αγορά; Τι πουλούσαν μέσα στα καταστήματά της; Μπορείς να μαντέψεις τι έχει μέσα η σακούλα; Μέσα από παιχνίδια ρόλων και ανακάλυψης, τα παιδιά μαθαίνουν την ιστορία της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, ψάχνουν στο χώρο στοιχεία που μαρτυρούν την οικονομική και εμπορική της δραστηριότητα και εξοικειώνονται με την έννοια της συναλλαγής. Ελάτε να την ανακαλύψουμε την Αγορά και όσα σημαίνει αυτή η λέξη, με όσο περισσότερους τρόπους μπορούμε, ξανά!

Ημερομηνίες: Σάββατα > 21 Οκτωβρίου, 18 Νοεμβρίου, 9 Δεκεμβρίου
Ώρες: 11:00 – 12:00 & 12:30 – 13:30
Χώρος διεξαγωγής: Έκθεση Δημοτική Αγορά Κυψέλης – Φωνές | Ιστορίες | Άνθρωποι
Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ
Πληροφορίες: hello@dak.com.gr & 210 4400545
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ -> https://shorturl.at/bhjIL

Και αυτή τη σεζόν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Ένα πρόγραμμα για όλους – Μια Αγορά για όλους!Μην ξεχνάτε!
Η μόνιμη ιστορική έκθεση του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, “Δημοτική Αγορά Κυψέλης – Φωνές | Ιστορίες | Άνθρωποι”, μας περιμένει καθημερινά, με ελεύθερη είσοδο! Δευτέρα – Σάββατο 09.00 – 20.00 και Κυριακή 11.00 – 18.00, εφόσον υπάρχει εκδήλωση στον χώρο. 
Η θεατρική διαδρομή Επόμενη Στάση: Κυψέλη επέστρεψε και μας καλεί ξανά, Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές, σε ένα απίθανο ταξίδι στη γειτονιά! 

Για κάθε νέο και πληροφορία:
Facebook
Instagram
hello@dak.com.gr
210 4400545
www.dak.com.gr

Leave a Reply