ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το 2014, από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, είναι και πάλι κοντά στους μικρούς του φίλους, με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δράσεων. Πιο συγκεκριμένα, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ διοργανώνονται δημιουργικά εργαστήρια που θα ταξιδέψουν τη φαντασία των παιδιών μέχρι τα πέρατα του κόσμου, θα διευρύνουν τις γνώσεις τους και θα αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα απογεύματα της Παρασκευής και τα πρωινά του Σαββάτου οι άνθρωποι του Μεταιχμίου δίνουν προτεραιότητα στο παιδί, ικανοποιώντας την έμφυτη ανάγκη του να δημιουργήσει και να παίξει. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εργαστηρίων τα παιδιά από 4 έως 12 ετών αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους, τα ενδιαφέροντα, τις ικανότητες και τις κλίσεις τους, απελευθερώνουν τη φαντασία τους, εκφράζουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους μέσα από την ομαδική συνεργασία, κατανοούν τον κόσμο που τους περιβάλλει.
Σε έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο, ανοιχτό σε νέες ιδέες, που αποτελεί ταυτόχρονα τόπο συνάντησης και επικοινωνίας για ανήσυχους γονείς οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικούς και δημιουργικούς τρόπους στην ανατροφή των παιδιών τους, λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου –όλα σχεδιασμένα σύμφωνα με τις αρχές της βιωματικής μάθησης– για σχολικές ομάδες και το κοινό, με διάφορες θεματικές: δημιουργική γραφή, δημιουργική έκφραση, συναισθηματική και κοινωνική αγωγή. Όχημά τους είναι το καλό βιβλίο, η τέχνη, η δύναμη της γραφής και της ανάγνωσης, η αισιοδοξία και πάνω απ’ όλα η αστείρευτη διάθεση για παιχνίδι και μάθηση. Στόχος μας να εμπλουτιστούν οι εμπειρίες των μικρών μας φίλων μέσα από διαδραστικά, ομαδικά προγράμματα που κινητοποιούν ταυτόχρονα το συναίσθημα, τη λογική και την έκφραση. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των εργαστηρίων.
 

Εγώ, το σώμα μου και οι άλλοι

Ένα βιωματικό εργαστήρι τεσσάρων συναντήσεων για παιδιά 4-6 ετών με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.
Ημερομηνίες: Παρασκευή, 17 και 31 Ιανουαρίου, 7 και 21 Φεβρουαρίου 2014
Κόστος: 50 € για κάθε παιδί45 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013(και για τις τέσσερις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 18.30 έως τις 20.00

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί:

  • Πώς οι λέξεις που πληγώνουν μπορούν να γίνουν λέξεις που χαϊδεύουν;
  • Αν η φουσκωμένη μας κοιλιά είχε φωνή, τι θα μας έλεγε;
  • Τι θέλει να μας πει μια ουρά που κουνιέται;
  • Πώς ένα κομμάτι πηλού μπορεί να διώξει τη ζήλια ή τον θυμό;

Μέσα από την αφήγηση, το ομαδικό παιχνίδι, τη δράση και τις κατασκευές δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν με τον δικό τους τρόπο πώς μπορούν να σέβονται το σώμα τους και να συνυπάρχουν αρμονικά με τους άλλους. Το εργαστήρι βασίζεται στα βιβλία Οι λέξεις δεν είναι για να πληγώνουμεΤα χέρια δεν είναι για να δέρνουμεΟι ουρές δεν είναι για να τις τραβάμε και Το φαγητό δεν είναι μόνο για να χορταίνουμεΚάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία στα οποία βασίζεται το εργαστήρι. Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)

Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 45 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ  και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

Η Ειρήνη Ζέρη σπούδασε ψυχολογία στο New York College της Αθήνας. Συνέχισε τις σπουδές της στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας «Το Άθυρμα». Εργάζεται από το 2003 ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και συντονίστρια προγραμμάτων συναισθηματικής και κοινωνικής αγωγής σε παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης. Εδώ και πέντε χρόνια εργάζεται ως παιγνιοθεραπεύτρια με παιδιά και ομάδες με συναισθηματικές δυσκολίες και διαταραχές συμπεριφοράς. Επίσης οργανώνει βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες.

**********

Λαγωνικά, σερίφηδες και άπαικτοι ντετέκτιβ

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής αστυνομικών ιστοριών τεσσάρων συναντήσεων για παιδιά 9-12 ετών με τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ελένη Σβορώνου (2ος κύκλος)
Ημερομηνίες: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 1 και 15 Φεβρουαρίου, 15 Μαρτίου 2014
Κόστος: 60 € για κάθε παιδί50 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013(και για τις τέσσερις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 2 ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι

Μετά τον πρώτο κύκλο συναντήσεων, συνεχίζουμε με τους μικρούς φίλους του αστυνομικού και της περιπέτειας με νέες αναγνωστικές και συγγραφικές δράσεις. Τι μπορεί να δώσει έμπνευση για μια αστυνομική ιστορία; Μπορεί να βρούμε αυτό το υλικό στην καθημερινή μας ζωή; Μαθαίνουμε να στήνουμε μια ιστορία με μυστήριο και αγωνία! Ο αναγνώστης να μην μπορεί να σταματήσει να διαβάζει… Ακόμη: διαβάζουμε βιβλία, τα σχολιάζουμε, παρουσιάζουμε τους ήρωες, τους ζωντανεύουμε, παίζουμε αποσπάσματα από τις δικές μας ιστορίες και φτιάχνουμε χειροποίητα βιβλία. Σας περιμένουμε και μην ξεχάσετε: στην πρώτη μας συνάντηση φέρτε τον δικό σας αγαπημένο ήρωα, ζωγραφισμένο από σας, όπως τον φαντάζεστε, ή το αγαπημένο σας βιβλίο. Με την εγγραφή στο εργαστήριο δίνεται δώρο στους γονείς ένα βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)

Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 50 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ  και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

Η Ελένη Σβορώνου σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδεύτηκε στη Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Πανεπιστήμιο του Birmingham και από το 1994 εργάζεται στην Περιβαλλοντική Οργάνωση WWF Ελλάς, όπου σήμερα είναι υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Γράφει βιβλία για παιδιά και νέους (από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα Όλα για τη φανέλα, Τα δεκατρία φτερνίσματα, Στον βυθό με τα σοκολατόδεντρα, Ένα τόσο δα μικρό λεκεδάκι, Ο Τζιτζικο-Περικλής μεγάλος συνθέτης της Ελλάδας, Ο Τζιτζικο-Περικλής Υπουργός Φύσης! και o Τζιτζικο-Περικλής και η πέμπτη εποχή του χρόνου), αρθρογραφεί στην παιδική εφημερίδα Ερευνητές και γράφει κριτικές παιδικής λογοτεχνίας στο anagnostis.gr Συντονίζει σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής (παιδικό βιβλίο) για ενήλικες, παιδιά και εφήβους. Σχεδιάζει και εμψυχώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά με θέμα τη φύση και τον πολιτισμό. Έχει διδάξει σε πολλά σεμινάρια εκπαιδευτικών τεχνικές οργάνωσης δραστηριοτήτων στη φύση και σε πολιτιστικούς χώρους. 

Περισσότερα στο http://www.paramythistopodilato.blogspot.com

**********

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής

Ένα εργαστήρι έξι συναντήσεων για παιδιά 8-10 ετών με την εκπαιδευτικό Άλκηστη Χρονάκη (2ος κύκλος)
Ημερομηνίες: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 8 και 22 Φεβρουαρίου, 22 και 29 Μαρτίου, 12 Απριλίου 2014
Κόστος: 80 € για κάθε παιδί70 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013(και για τις έξι συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 10.30 έως τις 12.00

Στόχος του δεύτερου κύκλου του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και με αφορμή κάποιο παιχνίδι, ζωγραφιά ή κείμενο, να εμπλακούν δημιουργικά στη διαδικασία παραγωγής μιας ιστορίας, να σκεφτούν και να συνεργαστούν, δηλαδή, για την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. Οι μικροί μας συγγραφείς μέσα από το πρόγραμμα:

  • θα βελτιώσουν τις γλωσσικές ικανότητές τους,
  • θα ενθαρρύνουν τη δημιουργική τους σκέψη,
  • θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους,
  • θα καλλιεργήσουν τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας.

Αναλυτικά η δομή και το περιεχόμενο κάθε συνάντησης:

1η συνάντηση: Γράφουμε μια ιστορία όλοι μαζί–>Δίνεται σε κάθε παιδί μια διαφορετική ερώτηση την οποία απαντούν. Στη συνέχεια, διαβάζουμε τις απαντήσεις σαν αφήγημα και το βελτιώνουμε.
2η συνάντηση: Εικόνες και ιστορία (1)–>Μοιράζεται στα παιδιά μια φωτογραφία ή εικόνα η οποία είναι η αφορμή για να ξεκινήσουν μια ιστορία. Στη συνέχεια μοιράζεται δεύτερη και τρίτη φωτογραφία ή εικόνα την οποία πρέπει να συμπεριλάβουν στην ιστορία. Διαβάζουμε τα κείμενα που έγραψαν, τα σχολιάζουμε και τα διορθώνουμε. Καταγραφή της ιστορίας στο σπίτι.
3η συνάντηση: Εικόνες και ιστορία (2)–> Μοιράζεται στα παιδιά η φωτογραφία ή η εικόνα ενός ατόμου. Συμπληρώνουν ένα σχετικό ερωτηματολόγιο το οποίο το χρησιμοποιούν ως βάση για την ιστορία τους. Διαβάζουμε τα ερωτηματολόγια, σχολιάζουμε, εμπλουτίζουμε. καταγραφή της ιστορίας στο σπίτι.
4η συνάντηση: Τίτλοι–> Τα παιδιά επιλέγουν διάφορες λέξεις και φτιάχνουν τίτλους. Διαλέγουν τον καλύτερο και με βάση αυτόν συνθέτουν μια ιστορία. Συζητάμε τι θα συμπεριλάβουμε στην ιστορία μας. Διαβάζουμε και διορθώνουμε τα κείμενα που γράφτηκαν. Καταγραφή της ιστορίας στο σπίτι.
5η συνάντηση: Ξεπατίκωμα παραμυθιών–> Συζητάμε για τα πιο γνωστά παραμύθια και αφού τα απογυμνώσουμε και αφήσουμε μόνο την υπόθεσή τους στην πιο αφηρημένη μορφή, προσπαθούμε να ξαναγράψουμε ένα από αυτά με διαφορετικούς ήρωες και σε σύγχρονη εποχή.
6η συνάντηση: Συνέχιση παραμυθιών–> Χρησιμοποιούμε πάλι τα κλασικά παραμύθια, αλλά αυτή τη φορά για να συνεχίσουμε την ιστορία. Τι γίνεται μετά το happy ending; Χωριζόμαστε σε ομάδες, επιλέγουμε παραμύθι και το συνεχίζουμε. διαβάζουμε τις ιστορίες και κλείνουμε τις συναντήσεις.

Με την εγγραφή στο εργαστήριο δίνεται δώρο στους γονείς ένα λογοτεχνικό βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)

Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 70 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ  και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

Η Άλκηστη Χρονάκη μετά τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Σύγχρονη Λογοτεχνία σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο θεματικό πεδίο «Διδακτική της Λογοτεχνίας» στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ με θέμα Η Συμβολή της Ανάγνωσης Μυθιστορημάτων στη Διαμόρφωση της Υποκειμενικότητας των Εφήβων. Στο πλαίσιο της διατριβής και για τις ανάγκες της έρευνας, οργάνωσε και λειτούργησε λέσχες ανάγνωσης παιδιών προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας στις δημοτικές βιβλιοθήκες της Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε στη Θεσσαλονίκη σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών και ΙΕΚ ως καθηγήτρια Αγγλικών, συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ως εκπαιδεύτρια σε προγράμματα που υλοποιούσε και ως μεταφράστρια. Παράλληλα, από το 1998 μέχρι το 2003 αρθρογραφούσε στο λογοτεχνικό περιοδικό ΔΙΑΒΑΖΩ με βιβλιοκριτικές και παρουσιάσεις βιβλίων. Από το 2006 εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια Αγγλικών.

*************

Παιχνίδια φαντασίας και λόγου

Ένα εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης τεσσάρων συναντήσεων για παιδιά 8-10 ετών με την ηθοποιό-θεατρολόγο Μαρία Τερζάκη.
Ημερομηνίες: Παρασκευή, 14 και 28 Φεβρουαρίου, 14 και 28 Μαρτίου 2014
Κόστος: 60 € για κάθε παιδί50 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013(και για τις τέσσερις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 18.30 έως τις 20.00

Ένα εργαστήριο που συνδυάζει το θεατρικό παιχνίδι με τη δημιουργική γραφή. Με εργαλεία τα κόλπα και τις ιδέες του αγαπημένου μας Ιταλού συγγραφέα Τζάνι Ροντάρι, τα παιδιά θα απελευθερώσουν την επινοητική τους ικανότητα, θα διασκεδάσουν ταξιδεύοντας με τη φαντασία τους και θα φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες, τις οποίες στη συνέχεια θα ζωντανέψουν κάνοντάς τες βιβλίο, κόμικ, θεατρικό έργο, κουκλοθέατρο, άρθρο, τραγούδι ή ό,τι άλλο τους ταιριάζει! Ένα εργαστήριο που καλλιεργεί τη φαντασία των παιδιών, τους δίνει την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα, να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά είδη γραπτού και προφορικού λόγου, τους δείχνει τρόπους να οργανώσουν τις ιδέες τους, να δουλέψουν ομαδικά, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση χρησιμοποιώντας δημιουργικά το «λάθος», αλλά κυρίως να ανακαλύψουν με βιωματικό τρόπο ότι η γραφή και η ανάγνωση μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό ταξίδι. Το εργαστήρι είναι βασισμένο στο εμβληματικό βιβλίο του Τζάνι Ροντάρι Η Γραμματική της φαντασίας, το οποίο το 2013 συμπλήρωσε 40 χρόνια από την πρώτη έκδοσή του. Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα παιδικό βιβλίο. Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)

Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 50 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ  και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

Η Μαρία Τερζάκη είναι ηθοποιός και θεατρολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην αγγλική λογοτεχνία στη Μ. Βρετανία. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα θεατρικά εργαστήρια και βιωματικά σεμινάρια παιγνιοθεραπείας, μουσικοπαιδαγωγικής και φωνητικής. Εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και προσχολικής αγωγής. Για δύο χρόνια εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως δασκάλα θεατρικής αγωγής. Έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός, σκηνοθέτρια, μουσικός σε πολλές θεατρικές παραστάσεις διάφορων φορέων.

996559_324999924301274_2105778079_n

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων
• στο τηλ.: 211 3003580
• στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου το οποίο επιθυμεί να παρακολουθήσει.
Για να κατοχυρωθεί η θέση θα πρέπει να δοθεί προκαταβολή (το 50% του συνολικού κόστους του εργαστηρίου) μία εβδομάδα τουλάχιστον πριν από την έναρξη του εργαστηρίου στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Μια καλή ευκαιρία για να επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ είναι οι εκδηλώσεις  για παιδιά κάθε Σάββατο. Δείτε ΕΔΩ το ημερολόγιο των εκδηλώσεων και επιλέξτε όποια σας αρέσει. Η εξόφληση του εργαστηρίου γίνεται στην πρώτη συνάντησή του.

Leave a Reply