11 χρόνια Α.Τ.Φ.Α – Στίβος και γυμναστική για όλη την οικογένεια στο ΟΑΚΑ

Α.Τ.Φ.Α Η Πρότυπη Ακαδημία Στίβου και ο αθλητικός σύλλογος Α.Τ.Φ.Α για ενδέκατη χρόνια συνεχίζουν δυναμικά στο Ολυμπιακό Στάδιο την εκμάθηση αθλημάτων στίβου για παιδιά από 6 έως και 17 χρονών, την αγωνιστική προετοιμασία αθλητών στίβου και ομαδικών αθλημάτων, την αθλητική προετοιμασία μαθητών για ΤΕΦΑΑ – Στρατιωτικές Σχολές, καθώς και την εκγύμναση ενηλίκων μέσα από διάφορα ήδη γυμναστικής.
Η ομάδα απαρτίζεται από πρώην πρωταθλητές στίβου, νυν εκπαιδευτικούς-καθηγητές φυσικής αγωγής, που ήδη εργάζονται σε σχολεία.
Η ακαδημία και ο σύλλογος Α.Τ.Φ.Α, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κατάταξη του ΣΕΓΑΣ ανάμεσα στους 10 καλύτερους συλλόγους της Αττικής, έχουν αναδείξει παιδιά που είχαν ιδιαίτερο ταλέντο σε διάφορα αθλήματα του στίβου μέσα από τα αγωνιστικά τμήματα και έχουν κατακτήσει Πανελλήνιες θέσεις σε Πρωταθλήματα διαφόρων κατηγοριών.
Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια εμπιστεύονται την ακαδημία και τον σύλλογος Α.Τ.Φ.Α όλο και περισσότερα παιδιά που θέλουν να εξετασθούν στα αγωνίσματα για ΤΕΦΑΑ, Λιμενικό και στρατιωτικές σχολές. Η επιτυχία κάθε χρόνο αγγίζει το 90% στους επιτυχόντες και ΟΙ άνθρωποι της Ακαδημίας είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα.
Τέλος, τα τμήματα ενηλίκων που λαμβάνουν χώρα πρωινές, απογευματινές και βραδυνές ώρες έχουν μεγάλη απήχηση καθώς όλοι μπορούν να γυμναστούν ανεξαρτήτως επιπέδου και να ζήσουν τη μαγεία του Ολυμπιακού Σταδίου στα προπονητήρια στίβου.
Ελάτε από 4 Σεπτεμβρίου για ένα δοκιμαστικό μάθημα και σε περίπτωση που θα σας κερδίσει ένα από τα τμήματα, θα πείτε τον εκπτωτικό κωδικό Talk10 και απευθείας θα έχετε 10% έκπτωση στη συνδρομή σας από την αρχική τιμή.

Leave a Reply