ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ CAMP ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

enfants-faisant-du-sportΈνα πασχαλινό camp με πολλά σπορ διοργανώνει ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος στο κέντρο της Αθήνας για να υποδεχτούμε την άνοιξη με αθλητισμό και μάλιστα την εβδομάδα του Πάσχα που τα σχολεία θα είναι ακόμη κλειστά. Έτσι λοιπόν από την Τρίτη 18 Απριλίου έως και την Παρασκευή 21 Απριλίου δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τα αθλήματα, τις ικανότητές τους αλλά και να κάνουν φιλίες. Τα προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα από έμπειρους προπονητές και θα διαμορφωθούν ως εξής:

All Sport Camp /6-16 ετών

Προπόνηση και εισαγωγή στην εκμάθηση αθλημάτων: Στίβος, Κολύμβηση, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Χάντμπολ, Ποδόσφαιρο 5Χ5, Ενόργανη Πινγκ Πόνγκ, Πολεμικές Τέχνες και ανάλογα με τη προσέλευση των παιδιών Ξιφασκία, Τοξοβολία.

Mini All Sport Camp /4-6 ετών

Βασικές κινητικές δεξιότητες, Χειρισμός Αθλητικών Οργάνων, Μουσικοκινητική Αγωγή, Πισίνα Εκμάθησης, Παιδαγωγικά Παιχνίδια.

Ωράριο

  • Οι δραστηριότητες διαρκούν από 8.30 έως 14.30, ενώ από 14.30 έως 15.00 πραγματοποιείται η αποχώρηση.

  • Δυνατότητα προσέλευσης από τις 7.00.

  • Δυνατότητα φύλαξης από 15.00 έως 17.00.

Συνδρομή συμμετοχής

  • 50 € ανά παιδί.

  • Για φύλαξη επιπλέον 15€ ανά παιδί.

Σε κάθε παιδί παρέχεται σνακ και νερό.

Δικαιολογητικά εγγραφής

1. Αίτηση εγγραφής

2. Ιατρική βεβαίωση

Αναγκαία προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή είναι η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Οι εγγραφές και οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, που καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση στο πυκνοκατοικημένο κέντρο της Αθήνας (Ευελπίδων & Μαυροματαίων), με εύκολη πρόσβαση και για την ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, στα τηλ. 210 8846081 και 210 8233720 (ώρες επικοινωνίας Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-13:00).

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Leave a Reply