ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣEΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

μαύρισμα Τελειώνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές μας, όλες θέλουμε να κρατήσουμε την χρυσαφένια επιδερμίδα που αποκτήσαμε μετά από ώρες ηλιοθεραπείας. Το πιο βασικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το πόσο θα κρατήσει το μαύρισμα εξαρτάται από το δέρμα σας. Η διάρκεια του μαυρίσματος δεν είναι ίδια σε όλους τους ανθρώπους και όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι μία επιδερμίδα τόσο πιο δύσκολα μαυρίζει, ενώ το μαύρισμα φεύγει και γρηγορότερα από ό, τι στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ορισμένα μικρά μυστικά για να διατηρήσετε το καλοκαιρινό χρώμα σας για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα.

Ενυδάτωση

Μετά την επιστροφή από τις διακοπές σας, η επιδερμίδα σας πρέπει να παραμείνει ενυδατωμένη όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να αποκατασταθεί η ξηρότητα που σας χάρισε απλόχερα ο ήλιος και να μην ξεφλουδίσει. Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό προϊόν σώματος και μία κρέμα για μετά τον ήλιο, αφού το δέρμα σας ταλαιπωρήθηκε στην διάρκεια των διακοπών. Μπορείτε επίσης, εάν θέλετε, να επιλέξετε μία κρέμα σώματος που δίνει επιπλέον μαύρισμα, που θα επιτρέψει τη διατήρηση του μαυρίσματος σας για περισσότερο διάστημα.

Απολέπιση

Τόσο η απολέπιση όσο και η ενυδάτωση είναι βασικά μυστικά για να διατηρήσετε τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα. Κάνοντας ήπιας μορφής peeling, διώχνεττε τα νεκρά κύτταρα και συντηρείτε το μαύρισμα σας περισσότερο.

Σωστή διατροφή

Μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια του μαυρίσματος σας καταναλώνοντας τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Α όπως είναι τα καρότα, το σπανάκι και ο κρόκος του αυγού.

Λεμόνι…ποτέ!

Για όσο θέλετε να διατηρήσετε το μαύρισμα σας, μη χρησιμοποιήσετε μάσκες ομορφιάς με βάση το λεμόνι, γιατί έχει λευκαντική δράση.

Αρκετό νερό

Πίνετε αρκετό νερό έτσι ώστε να διατηρείτε ενυδατωμένο το σώμα σας. Αυτό μπορεί να συμβάλλει στην παράταση της ζωής όλων των κυττάρων (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι έντονα μαυρισμένα στην επιφάνεια της επιδερμίδας).

Φορέστε τα λευκά σας

Προσπαθήστε να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα στην καθημερινότητα σας. Τα έντονα χρώμα τονίζουν το μαύρισμα σας και το κάνουν να δείχνει πιο έντονο και λαμπερό.

Leave a Reply