ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εκπαιδευτήρια ΚαίσαρηΤα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη καινοτομούν με τη δημιουργία μίας δωρεάν εφαρμογής για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις των Πανελληνίων, στο μάθημα των Μαθηματικών. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη διευκόλυνσης των μαθητών για την καλύτερη εμπέδωση και εμβάθυνση στην εξεταστέα ύλη σε συνδυασμό με την ανάγκη εξοικονόμησης χρόνου στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο για τα παιδιά, ο καθηγητής Μαθηματικών των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη κ. Κράνιας Βασίλης δημιούργησε την φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή «Μαθηματικά Γ’ Λυκείου – Πανελλήνιες».

Η εφαρμογή «Μαθηματικά Γ’ Λυκείου-Πανελλήνιες» σε περιβάλλον Android για κινητό ή tablet για πού αφορά στην επανάληψη των Μαθηματικών της Γ’ Λυκείου και περιλαμβάνει ερωτήσεις Σωστού/Λάθους και πολλαπλής επιλογής. Κάθε φορά που τρέχει η εφαρμογή, επιλέγονται τυχαία 12 ερωτήσεις μέσα από μία τράπεζα θεμάτων, με στόχο ο μαθητής να κάνει ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά την επανάληψή του. Το μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι σε κάθε ερώτηση που ο μαθητής απαντάει λανθασμένα, αμέσως μετά εμφανίζεται η σωστή απάντηση πλήρως αιτιολογημένη!

Στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, με το βλέμμα πάντα στο μέλλον, πιστεύουμε ότι η σωστή αξιοποίηση της τεχνολογίας όχι μόνο διευκολύνει τους μαθητές στην προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά αποτελεί και ένα μάθημα για το πώς η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά προς όφελος των ίδιων, με άμεσα μάλιστα αποτελέσματα.

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Η Σχολή Καίσαρη ξεκίνησε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από το όνειρο του Ανδρέα Καίσαρη για τη δημιουργία ενός οικογενειακού σχολείου που διατηρεί προσωπική σχέση με τους μαθητές και τους γονείς τους. Στα χρόνια που πέρασαν, το σχολείο μετεξελίχθηκε χάρη στους εκπαιδευτικούς του και τις καινοτόμες διδακτικές μεθόδους του, σε ένα υπερσύγχρονο σχολικό οργανισμό με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πολλές επιτυχίες. Από το 1995 τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη λειτουργούν στη Βάρη Αττικής, σε μία ιδιόκτητη καταπράσινη έκταση 35 στρεμμάτων και καλύπτουν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από Παιδικό Σταθμό έως και Λύκειο. Ο οικογενειακός χαρακτήρας των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τις σύγχρονες διδακτικές πρακτικές προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον, πλούσιο σε μαθησιακά ερεθίσματα, που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για σύγχρονη και αποτελεσματική εκπαίδευση.

No Responses

Leave a Reply