ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

978-618-03-1557-8_3 (1)Η ομάδα του CSI Kids και ο νεαρός Σέρλοκ Χολμς σας προσκαλούν να φοιτήσετε σε ένα σχολείο αλλιώτικο από τα άλλα: στην περίφημη Σχολή για ντετέκτιβ. Θα μάθετε τεχνικές και δεξιότητες που κατέχουν μόνο οι αληθινοί ντετέκτιβ. Την ιστορία έχει σχεδιάσει η βραβευμένη θεατρική συγγραφέας και εκπαιδευτικός Φιλιώ Λαζανά και την παρουσιάζει η ηθοποιός Αθηνά Μπερδέκα.

Διάρκεια: 50 λεπτά
Κόστος: 6 ευρώ για κάθε παιδί (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)
Μέγιστος αριθμός παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν: 40

Με τη συμμετοχή στο παιχνίδι δίνονται δωρεάν σε κάθε παιδί αυτοκόλλητο του CSI Kids και μια ιστορία μυστηρίου που καλούνται να λύσουν.

Σέρλοκ Χολμς και CSI Kids
Σχολή για ντετέκτιβ
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 μ.μ.
Εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου με αφορμή τη σειρά βιβλίων «Ακαδημία της Οδού Μπέικερ» του Σαμ Χερν
Για παιδιά 9-11 ετών

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

Σχολή για ντετέκτιβ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CSI Kids: Το CSI Kids είναι η πιο πρωτοποριακή διασκέδαση για αγόρια και κορίτσια 4-11 ετών. Αν τα παιδιά σας ενθουσιάζονται με το μυστήριο και την περιπέτεια, τότε σίγουρα θα λατρέψουν τις περιπέτειες μυστηρίου του CSI Kids. Τα παιδιά επιλέγουν ένα από τα πολλά σενάρια που προτείνονται, ανάλογα με την ηλικία και το θέμα, και γίνονται ντετέκτιβ για μία μέρα. Οι μικροί ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση με την καθοδήγηση επαγγελματιών ηθοποιών και παιδαγωγών, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους σε μια περιπέτεια μυστηρίου που θα τους μείνει αξέχαστη!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.csikids.gr και στο 6943 770690

Leave a Reply