ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ PLAYGYM

Τι έχουν ανάγκη τα παιδιά μεταξύ 2-4,5 ετών; Σε αυτό το ερώτημα απαντά το πρωινό PlayGym.

Τρεις γεμάτες ώρες παιχνιδιού και έκφρασης με κυρίαρχο μέσο την κίνηση (αδρή και λεπτή). Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να τρέξουν, να χοροπηδήσουν, να σκαρφαλώσουν, να αιωρηθούν, αλλά και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα χέρια τους λειτουργικά και εκφραστικά, να κάνουν κατασκευές, να φτιάξουν παζλ, να παίξουν παιχνίδια βασισμένα στη μουσικοκινητική και θεατρική αγωγή, αλλά και να μάθουν να χαλαρώνουν αγγίζοντας τη φιλοσοφία της γιόγκα.

proina_tmimata_2

Όλα αυτά, στο πολύ διαφορετικό πρωινό PlayGym!

Με άξονα τα στάδια ανάπτυξης της κάθε ηλικίας και καθοδηγούμενοι από τις πραγματικές ανάγκες των παιδιών, οι έμπειροι παιδαγωγοί αγκαλιάζουν τα παιδιά, τα ακούνε και τα κινητοποιούν ώστε να προσεγγίσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. 

Η παιδοκεντρική προσέγγιση, το μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, τα ολιγομελή τμήματα και τα ελκυστικά παιχνίδια είναι μερικοί από τους λόγους που τα παιδιά πηγαίνουν στο σπίτι χαρούμενα, γεμάτα με εμπειρίες και πολλές ιστορίες που έχουν να διηγηθούν στους δικούς τους και στους φίλους τους, αλλά και ανυπόμονα για την επόμενη μέρα.

proina_tmimata_1

Οι εγγραφές συνεχίζονται! Οι θέσεις είναι περιορισμένες!Ημέρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή
Ώρες λειτουργίας: 9 έως 12:30
Με ευέλικτα προγράμματα 3 ή 5 ημερών
8 παιδιά / 1 παιδαγωγός
Κόστος προγράμματος: από 150 € / μήνα 
Πακέτα προσφορών και 6 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες Visa ή Mastercard. 
Στην τιμή περιλαμβάνεται ασφάλεια αστικής ευθύνης για όλα τα παιδιά.Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού: 210 8 100 508Εργαστήρι Ψυχοκινητικής/Playgym

Γαρυττού 166Β , Αγία Παρασκευή 
Tηλέφωνο: 210 8 100 508
Email: contact@playgym.gr

Leave a Reply