ΠΟΣΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;

DSC03019(1)Το Follow Your Tree ξεκινάει τη νέα χρονιά δυναμικά με καινούργιες ομάδες και καινούργια προγράμματα. Μάλιστα, με οδηγό τα συναισθήματα των παιδιών, διοργανώνει ένα εξαιρετικό εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού και Αυτοσχεδιασμού για παιδιά 7 έως 11 ετών που θα εστιάσει ακριβώς σε αυτά.

«Μεγαλώνω και μέσα μου συγκρούονται πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Τι συμβαίνει και ενώ είμαι χαρούμενος μετά νιώθω λυπημένος; Πώς μπορεί να περνάω έτσι εύκολα από το ένα συναίσθημα στο άλλο; Μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα μέσα μου τόσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα;»

Το εργαστήρι αυτό θα λειτουργήσει ως ένα μέσο ψυχολογικής αποφόρτισης. Ως ένας χώρος όπου μπορούν να διερευνηθούν συναισθήματα όπως ΘΥΜΟΣ, ΦΟΒΟΣ, ΑΓΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ, ΛΥΠΗ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΜΟΝΑΞΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΓΑΠΗ… Ένας χώρος που τελικά θα δοθεί η ευκαιρία να διερευνήσουμε το κάθε συναίσθημα ξεχωριστά, καθώς και να διερευνήσουμε τρόπους να τα εκφράσουμε, να τα εκτονώσουμε, να τα μεταμορφώσουμε, να τα αποδεχτούμε και εν τέλη να μπορέσουν να συνυπάρξουν μέσα μας. Μέσο μας θα είναι οι κατασκευές, τα παραμύθια και οι δικές μας ιστορίες. Ιστορίες καθημερινές από τη ζωή μας, ιστορίες αστείες ή και πιο σοβαρές, ιστορίες που μπλέκουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα.

Η ομάδα είναι ολιγομελής αποτελούμενη το μέγιστο από 10 παιδιά. Εγγραφές γίνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους εφόσον υπάρχει κενή θέση. Η διάρκεια της ομάδας είναι από τον Οκτώβριο 2017 έως τον Μάιο 2018.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Βένια Δεληκατερίνη, Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης, Εκπαιδευόμενη  Ψυχοδραματίστρια

«Πόσα Συναισθήματα Μπορεί να Κρύβονται σε μία Ιστορία;»

Κάθε Σάββατο 12:00 – 13:30

Έναρξη: Οκτώβριος 2017

Το κόστος είναι 50 Ευρώ το μήνα (4 συναντήσεις).

cms69

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΗΛ: 210 6776853, 6944 359538
EMAIL: info@followyourtree.gr

Leave a Reply