ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ FOLLOW YOUR TREE

58f27-006Ο χώρος προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικής έκφρασης Follow Your Tree διοργανώνει τη φετινή σεζόν εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά 4-6 ετών, με τίτλο «Συναισθήματα», σε αυτοτελείς μηνιαίους κύκλους των τριών συναντήσεων. Ο 8ος Κύκλος Θεατρικού Παιχνιδιού, με θέμα την παλέτα των συναισθημάτων, ξεκινάει το Σάββατο 19.5.2018. 

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μικρό κορίτσι που δεν ήξερε παρά μόνο να θυμώνει. Το κορίτσι συνάντησε ένα ζωγράφο και ο ζωγράφος της έμαθε να ζωγραφίζει τα συναισθήματα. Και μέσα από το ζωγράφο έμαθε να αναγνωρίζει και τα υπόλοιπα συναισθήματα.

Με αφορμή το παραμύθι «Η Παλέτα των Συναισθημάτων» της Έρας Μουλάκη θα μιλήσουμε για τα διαφορετικά μας συναισθήματα, θα παίξουμε με τα διαφορετικά μας συναισθήματα, θα τα εκφράσουμε, θα τα εκτονώσουμε και εν τέλει θα τα αποδεχτούμε προσπαθώντας παράλληλα να βρούμε τρόπους να τα δείχνουμε και να τα εκφράζουμε στους άλλους με έναν πιο δημιουργικό τρόπο που να είναι πιο αποδεκτός από τους άλλους και πιο ικανοποιητικός για εμάς τους ίδιους.

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις.

Η Παλέτα των Συναισθημάτων

Συντονίστρια: Βένια Δεληκατερίνη, Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής  Έκφρασης, Εκπαιδευόμενη Ψυχoδραματίστρια

«Η Παλέτα των Συναισθημάτων»

Συναντήσεις: Σάββατο 10:30-11:30

Ημερομηνίες: 19/05 – 02/06 – 16/06

Κόστος: 30 Ευρώ οι τρεις συναντήσεις

Τόπος: FollowYourTreeΧίου 11, Κ. Χαλάνδρι, 15231 (έναντι  ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ) 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΗΛ: 210 6776853, 6944 359538

ΕMAILinfo@followyourtree.gr

SITE: www.followyourtree.gr

Leave a Reply