ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ;

Afisa_Paidi-Agapi_giati_klaisΟ Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019,  στις 12:30 το μεσημέρι, βιωματικό εργαστήρι συναισθημάτων με την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Καλλιακούδη  που βοηθάει τους γονείς να νιώσουν τα παιδιά τους και τα παιδιά να καταλάβουν τους γονείς τους. Το εργαστήρι, με τίτλο “Νιώθει το παιδί μου την αγάπη μου;” διοργανώνεται με αφορμή το βιβλίο του Βασίλη Αλεξάκη Γιατί κλαις;

978-618-03-1573-8_1 (1)

Οι γονείς προσπαθούμε πολύ για τα παιδιά μας που σίγουρα είναι προτεραιότητά μας. Η δύσκολη και πολύπλοκη καθημερινότητα με τους πολύ έντονους ρυθμούς μάς γεμίζει άγχος, μας κουράζει, με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε, αφού μας ξεφεύγουν πολλά πράγματα και υπεραντιδράμε.

Στο τέλος της μέρας μετά την όλη προσπάθεια που έχουμε κάνει, πολλές φορές αναρωτιόμαστε: τελικά ποια στιγμή έμεινε σήμερα στην καρδιά μου; Πόσο καλλιεργώ τη σχέση με το παιδί μου; Μήπως το μεγαλύτερο μέρος της αγάπης μου εκφράζεται με συμβουλές και πρέπει;

Αυτό το βιωματικό εργαστήριο συναισθημάτων απευθύνεται σε γονείς με παιδιά 6-12 ετών και στόχο έχει να βοηθήσει τους γονείς να ενδυναμώσουν τη σχέση με το παιδί τους. Θα τους εκπαιδεύσει πώς να ακούσουν τα θέλω του και να έρθουν σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά του. Ταυτόχρονα, θα βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν ότι πίσω από τις συμβουλές, τα πρέπει και τα μη κρύβεται η αληθινή αγάπη των γονιών τους γι’ αυτά.

Νιώθει το παιδί μου την αγάπη μου;

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, 12:30 το μεσημέρι

Διάρκεια: 90 λεπτά
Εισιτήριο: Το βιβλίο Γιατί κλαις; του Βασίλη Αλεξάκη (τιμή: 14,40 €) πριν από το εργαστήριο. Το εισιτήριο αντιστοιχεί σε ένα παιδί με τον γονιό του.
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr (σημειώνοντας ποια από τις δύο ημερομηνίες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το εργαστήριο)

Πολυχώρος Μεταίχμιο: Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply