ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΤΟΛΟΓΙΟ

Εθνικός κήπος: μια μοναδική και σημαντική όαση πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας. Όμως, η πλειονότητα των Αθηναίων δεν γνωρίζει τον φυτικό πλούτο που φέρει μιας και φιλοξενεί πάνω από 500 είδη φυτών.

Αυτή τη Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 , οι Atenistas μάς καλούν από τις 11.00 έως τις 15.00 σε μια εκδήλωση γνωριμίας με τον Εθνικό Κήπο. Και με τον πιο πρωτότυπο και καλύτερο τρόπο: μέσα από τη δημιουργία φυτολογίου που θα κληθεί κάθε επισκέπτης να φτιάξει.

Πώς; Πάρτε μολύβι/στυλό να γράφετε, κόλλα να κολλήσετε και ένα φυτολόγιο και ελάτε! Και αν δεν έχετε φυτολόγιο, θα ετοιμάσετε εκεί:

► Στο εισαγωγικό σημείο (κεντρική είσοδος από Αμαλίας) θα υπάρχει ότι χρειάζεται για να φτιάξετε τα δικά σας. Χαρτιά, χαρτόνια, κορδέλα δεσίματος. Επίσης καλλιτέχνες θα σας βοηθήσουν να το φτιάξετε όσο πιο ξεχωριστό γίνεται. Αυτό ισχύει για τους πρώτους 300 που δεν θα ‘χουν φυτολόγια. 

tinafero

Στον Κήπο θα βρίσκονται και γεωπόνοι που θα σας παρέχουν όποια πληροφορία χρειαστείτε.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Στο πλαίσιο της γνωριμίας με τον Κήπο, στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από γεωπόνους της υπηρεσίας του Εθνικού Κήπου.

Μικροί και μεγάλοι ελάτε να γνωρίσετε το πιο όμορφο σημείο της πόλης και φτιάξτε ένα μοναδικό αστικό λεύκωμα.

atenistas ethnikos kipos

Leave a Reply