Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ | JUNIOR SCIENCE ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Η επιστήμη των χρωμάτωνΤο Μουσείο Πειραμάτων Καισαριανής ανανεώνει τις καθιερωμένες Κυριακάτικες επιστημονικές συναντήσεις και το 2019 με νέα εργαστήρια. Οι Κυριακές μας γίνονται διαφορετικές καθώς οι ανακαλύψεις, η γνώση κι η ψυχαγωγία συνδυάζονται αρμονικά μέσα από παιχνίδια και πειράματα. Το Μουσείο καλεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου τους πολύ μικρούς επιστήμονες 3-5 ετών στο πρόγραμμα Junior Science “Η επιστήμη των χρωμάτων”

Τα χρώματα ομορφαίνουν τη ζωή μας και μας φτιάχνουν τη διάθεση! Πώς όμως δημιουργούνται και τι μπορεί να κάνει ένας μικρός επιστήμονας με αυτά; Σε μία ακόμη Junior Science Κυριακή, οι μικροί θα βοηθήσουν τους μεγάλους όσο περισσότερο γίνεται και οι μεγάλοι τους μικρούς όσο λιγότερο γίνεται, ώστε να πετύχουν τα πιο πολύχρωμα πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας. Ενώνουμε τα χρώματα και τα χωρίζουμε ξανά, τα παρατηρούμε μέσα από ένα μικροσκόπιο, ξεγελάμε τα μάτια και το μυαλό μας με οφθαλμαπάτες, ανακαλύπτουμε πόσα χρώματα κρύβει το λευκό φως και πολλά ακόμη πειράματα. 

Η επιστήμη των χρωμάτων

Ώρες διεξαγωγής (Junior Science 3-5 ετών με ενήλικο συνοδό): 11.00 – 12.00 & 12.30 – 13.30 

Κόστος συμμετοχής: 10€/1 παιδί με 1 ενήλικα και 15€/2 παιδιά με 1 ενήλικα ή 1 παιδί με 2 ενήλικες.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση θέσης στα 2107210105, 2107610038 (καθημερινά: 08:30-16:30).

Ο χώρος ανοίγει για το κοινό κατά την ώρα έναρξης των προγραμμάτων.

Σε όλα τα προγράμματα εκτός των JuniorScience (3-5 ετών) οι γονείς και οι συνοδοί δεν παραβρίσκονται στην αίθουσα που πραγματοποιείται το εργαστήριο.

Επισκεφτείτε τη Facebook σελίδα Μουσείο Πειραμάτων – fan page!

logo5

Μουσείο Πειραμάτων, Σιβρισσαρίου 6, Καισαριανή 

No Responses

Leave a Reply