ΒΑΒΥ PLAY ΣΤΟ PLAYGYM

Η φυσική δραστηριότητα από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής του μωρού, εκτός από τη χαρά που του προσφέρει, αναπτύσσει τις κινητικές και νοητικές ικανότητες του. Το βοηθάει να ανακαλύψει νέους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης. Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά αναπτύσσουν τις κινητικές και λεκτικές τους ικανότητες και ανακαλύπτουν με διασκεδαστικό τρόπο τι μπορούν να κάνουν.

Το PlayGym και φέτος προτείνει το BabyPlay, ένα μάθημα ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς του φίλους. Τα βρέφη 12-24 μηνών αποκτούν περιέργεια για τους ανθρώπους και τα πράματα γύρω του και εξερευνούν πιο διεξοδικά αντικείμενα. Μέσα από οργανωμένες κινητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά και αισθητικοκινητικά παιχνίδια αλλά και μουσικοκινητικές δραστηριότητες το BabyPlay προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους μέσα από το παιχνίδι και την κίνηση.

DSCN6221

Μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα το παιδί βιώνει την σωματική εμπειρία και έρχεται σε επαφή με δραστηριότητες που προάγουν την κίνηση και τον λόγο. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού-μάθησης, οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν και αλληλεπιδρούν με τα άλλα παιδιά και την παιδαγωγό, ενώ οι γονείς συλλέγουν ιδέες που μπορούν να τις εντάξουν στην δικιά τους καθημερινότητα.

Πού: Στο PlayGym, Γαρυττού 166 Β – Αγία Παρασκευή (100 μέτρα από τον σταθμό μετρό Δουκ.Πλακεντίας)

Πότε: Kάθε Δευτέρα (για βρέφη 12-18 μηνών) στις 6 το απόγευμα και κάθε Τετάρτη (για βρέφη 18-24 μηνών) στις 6 το απόγευμα.
κόστος: 45 € / μήνας 

Τ: 210 8 100 508

www.playgym.gr

Leave a Reply