ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ

252

Το Orestis Craft Center διοργανώνει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ένα δωρεάν σεμινάριο, σχετικά με την κατασκευή και χρήση φυσικών προϊόντων περιποίησης για εγκύους και βρέφη. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Orestis Craft Center, Πειραιώς 37, Μοσχάτο (2ος όροφος), στις 5:30 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναδειχθούν τα κατάλληλα φυσικά υλικά (π.χ. αιθέρια έλαια, αρώματα)  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την περιποίηση βρεφών αλλά και για τις εγκύους, ο τρόπος κατασκευής τους και η ασφάλεια της χρήσης τους.

Ενδεικτικά, η θεματολογία του σεμιναρίου περιλαμβάνει κατασκευή και επίδειξη  των παρακάτω προϊόντων:

– Mommy and baby shower gel
– Ενυδατική κρέμα σώματος κατά των ραγάδων (για όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης)
– Κηραλοιφή για την αλλαγή της πάνας

– Gel για τα πρησμένα πόδια

– Λάδι μασάζ για τα βρέφη

– Αιθέρια έλαια για ναυτίες/καούρες

251

Μέρος των εσόδων από την αγορά των υλικών θα διατεθεί για την ενίσχυση των δράσεων του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Φαιναρέτη” 

Επίσης, όλα τα προϊόντα που θα κατασκευαστούν στην εκδήλωση θα κληρωθούν σε κάποιους τυχερούς συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή στο δωρεάν σεμινάριο προϋποθέτει κράτηση θέσεως στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • “Φαιναρέτη” τηλ. 210 – 9319054
  • Orestis Craft Center  τηλ. 210 – 4819315

253

Orestis Craft Center 

Το Orestis Craft Center δραστηριοποιείται στον χώρο των πρώτων υλών για την κατασκευή φυσικών σαπουνιών, καλλυντικών και κεριών, αλλά και στον χώρο της χειροτεχνίας, γενικότερα. Ταυτόχρονα, προσφέρει την απαραίτητη τεχνογνωσία, μέσω των εξειδικευμένων σεμιναρίων και εκδηλώσεων που διοργανώνει σε τακτική βάση, στον χώρο της εταιρείας, στο Μοσχάτο.

Μ.Κ.Ο. “Φαιναρέτη”

Η «Φαιναρέτη» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών περιγεννητικής υγείας στην χώρα μας. Μέσω καινοτόμων και εξειδικευμένων παρεμβάσεων στο πεδίο της μαιευτικής φροντίδας και της ψυχολογικής υποστήριξης, η «Φαιναρέτη» στοχεύει στην προαγωγή της υγείας της εγκύου, της νέας μητέρας, του νεογνού/βρέφους, του πατέρα, και της ευρύτερης οικογένειας.

Leave a Reply