ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ| ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ FOLLOW YOUR TREE

Πειθαρχία Χωρίς Ανταμοιβή και ΤιμωρίαΟ χώρος προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικής έκφρασης Follow your Tree διοργανώνει το βιωματικό σεμινάριο Πειθαρχία Χωρίς Ανταμοιβή και Τιμωρία που στόχο έχει να βοηθήσει τους γονείς να εξασφαλίσουν τη συνεργασία και τη θετική στάση των παιδιών χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν στα «δραστικά» μέτρα της ανταμοιβής, της απειλής και της τιμωρίας, χωρίς να ενδώσουν στον πειρασμό του χειρισμού και της επιβολής.

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου:

  1. Θα διερευνήσουμε τις επιπτώσεις που έχει η επιβολή της πειθαρχίας μέσω ανταμοιβής ή/και τιμωρίας στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών και εν τέλει στο αυριανό άτομο-πολίτη.
  2. Θα εξετάσουμε τι ανάγκες μπορεί να εκφράζει ένα παιδί, όταν αντιδρά και αρνείται να συνεργαστεί.
  3. Θα διερευνήσουμε και θα προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους ανάπτυξης και εμπέδωσης συνεργατικού κλίματος στη σχέση γονιού-παιδιού, και γενικότερα στην οικογένεια, χωρίς τη μέθοδο της ανταμοιβής  και τιμωρίας. 

Πειθαρχία Χωρίς Ανταμοιβή και Τιμωρία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΩΡΑ: 15:30-18:30

ΤΟΠΟΣ: Follow Your Tree,  Χίου 11, 15231, Κ. Χαλάνδρι, έναντι Ιατρόπολις 

ΚΟΣΤΟΣ: 30€ το άτομο, 50€ και οι δύο γονείς μαζί

Το Σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε γονείς και παιδαγωγούς. Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΤΗΛ: 210 6776853, 6977 730107, 6944 359538,

ΕMAIL: info@followyourtree.gr, info@gestalt-followyourtree.gr

Συντονίζει η Βένια Δεληκατερίνη, σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, εμψυχώτρια θεατρικής  έκφρασης, Ειδικευόμενη Ψυχοδραματίστρια (www.followyourtree.gr)

Leave a Reply