ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

DSC00396Η μοντεσσοριανή παιδαγωγός Ντίνα Νομικού μάς καλεί σε δυο διαλέξεις στο ArtHouse57 (Δεληγιώργη 57, Πειραιάς). Οι διαλέξεις είναι βασισμένες στην μοντεσσοριανή θεωρία ανάπτυξης και αφορούν γονείς και παιδαγωγούς παιδιών έως και 6 ετών. Βρέφη έως 8 μηνών είναι ευπρόσδεκτα στο χώρο.

Δευτέρα 6/11   ώρα: 18.00- 20.00

    “Οι 1000 πρωτες μερες ζωής” 

Οι 1000 πρώτες μέρες, αυτές που δεν θυμόμαστε και θα θυμόμαστε για πάντα. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ηλικίας που φέρουν όλα τα παιδιά του κόσμου και που αν τα έχουμε κατά νου, καταλαβαίνουμε πολλές από τις «παράξενες» συμπεριφορές των μικρών ανθρώπων μας. Θα δούμε αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά που φέρουν τα παιδιά στα πρώτα τους 6 χρόνια και που μας βοηθούν στο να ετοιμάσουμε το κατάλληλο περιβάλλον.  

Δευτέρα 13/11   ώρα: 18.00- 20.00

    “Η γλωσσικη ανάπτυξη και η επικοινωνία”  

Πως αναπτύσσεται η γλώσσα μήνα με το μήνα. Πότε ολοκληρώνεται. Πως βοηθάμε και προλαμβάνουμε τις γλωσσικές δυσκολίες και ποια πράγματα δεν μας ανησυχούν. Η γραμμή της ανάπτυξης της γλώσσας και παιχνίδια που παίζουμε με τα παιδιά. Η επικοινωνία ευρύτερα πέρα από την γλωσσική και πως χτίζεται μια γερή βάση για την μετέπειτα ανάπτυξη του παιδιού. 

Εισηγήτρια: Ντίνα Νομικού (βιογραφικό και πληροφορίες στο thechildin.gr)  

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ το άτομο /διάλεξη.

Αριθμός συμμετοχών: 10

Δηλώσεις συμμετοχής: με mail στο nomikoukonstadina@gmail.com

Και με sms στο 6947842849

Αναγράφετε το όνομα σας, την ημερομηνία συμμετοχής, την ηλικία του παιδιού και ένα κινητό επικοινωνίας.

Leave a Reply