ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ AVENUE

To εμπορικό κέντρο AVENUE,  που βρίσκεται πάντα κοντά στην οικογένεια, βοηθά τις μέλλουσες μητέρες, τις θηλάζουσες, το νέο ζευγάρι, τους νέους γονείς, να ακολουθήσουν τη φύση, να υποστηριχτούν και να ενημερωθούν εντελώς δωρεάν, πάνω στο πιο σημαντικό θέμα για την υγεία του ανθρώπου, τη βρεφική και παιδική διατροφή!

Το AVENUE κατανοώντας την ανάγκη των γυναικών για ενημέρωση, στην πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους, αυτή της εγκυμοσύνης αλλά και των πρώτων μηνών με το νεογέννητο μωρό τους, διοργανώνει  δυο ενημερωτικά σεμινάρια με θέμα «Πριν έρθει ο πελαργός… ενημερώνομαι για το μητρικό θηλασμό», με ομιλήτρια την διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλο γαλουχίας IBCLC & σύμβουλο θηλασμού LLL, κα Gabi Κανελλοπούλου.

breastfeeding1

Τo πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου 11:00-13:00 στη μικρή πλατεία του AVENUE. Απευθύνεται σε εγκύους 2ου-3ου 3μήνου και σε θηλάζουσες μητέρες ενώ ευπρόσδεκτοι είναι οι μπαμπάδες, οι φίλοι του θηλασμού και φυσικά τα παιδιά! Τα παιδιά μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν “Ιστορίες του πελαργού”, που θα διηγηθεί η πιπιλονεράιδα με τις παραμυθένιες βαλίτσες της, τόσο το προηγούμενο απόγευμα της Παρασκευής 21 Μαρτίου, από τις 17.00 μέχρι τις 21.00, όσο και την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, από τις 11.00-16.00.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το κατάστημα ORCHESTRA-PREMAMAN στο AVENUE. Η προσέλευση 15′ πριν από την έναρξη του σεμιναρίου εξασφαλίζει την έγκυρη έναρξή του και την ομαλή διεξαγωγή του. Το Σεμινάριο θα επαναληφθεί την Κυριακή, 13 Απριλίου, την ίδια ώρα.

Σημειώνουμε, επίσης, ότι την επόμενη εβδομάδα, το εμπορικό κέντρο Avenue διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για τη σκελετική υγεία, για την οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ. Όσο για τους μικρούς επισκέπτες, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 17.00-21.00 & το Σάββατο 29 Μαρτίου 11.00-16.00 θα τους περιμένει «Η πεταλούδα της διατροφής», που θα διδάξει στα παιδιά τα διατροφικά μυστικά μέσα από το παιχνίδι.

image002

Leave a Reply