ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ONLINE

Ως εργαζόμενη μαμά, ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Οι βόλτες στα μαγαζιά και το χάζι αποτελούν εδώ και χρόνια όνειρο θερινής νυκτός και πλέον ψάχνω όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους ώστε να μου εξοικονομήσω ωφέλιμες ώρες μέσα στην ημέρα.

Η ανάπτυξη των online μαγαζιών με έχει βοηθήσει πολύ! Ιδιαίτερα όσον αφορά στα παιδικά ρούχα, που κάθε τόσο θέλουν ανανέωση και αλλαγή. Το αγαπημένο μου κατάστημα παιδικών ρούχων είναι το AZshop.gr, μια 100% ελληνική εταιρεία που ανακάλυψα πρόσφατα και εκεί βρήκα ό,τι ακριβώς ζητούσα! Κι εγώ και τα παιδιά μου, γιατί πάντοτε κοιτάμε τα… μοντελάκια και αποφασίζουμε τι θα αγοράσουμε παρέα! Γιατί το έχω ως πρώτη προτίμηση;

az1

Καταρχάς, για τις χαμηλές τιμές του! Στο AZshop.gr βρίσκουμε επώνυμα προϊόντα έως και 70% φθηνότερα από τα φυσικά καταστήματα

Κατά δεύτερον, για τη μεγάλη ποικιλία του. Στο AZshop.gr υπάρχουν περισσότεροι από 2.000 κωδικοί προϊόντων, με σωστή κατηγοριοποίηση και φίλτρα αναζήτησης. Έτσι, εντοπίζω εύκολα και γρήγορα ακριβώς αυτό που ψάχνω! Ή μάλλον, o γιος μου και η κόρη μου μου εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα ακριβώς αυτό που ψάχνουν! H δε νέα παιδική collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 τα σπάει! Δεν ήξεραν τι να πρωτοδιαλέξουν!!!

az2

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι ή από συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας σε βαμβάκι και κάποιο άλλο φιλικό προς το δέρμα υλικό. Στο AZshop.gr δεν θα βρείτε ποτέ ρούχα κατασκευασμένα από επικίνδυνα ή ακατάλληλα για παιδιά υλικά. Η υγεία των παιδιών είναι αδιαπραγμάτευτη και ο σεβασμός της αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για τη λειτουργία του καταστήματoς.

Δεν συζητάμε για την αμεσότητα της παράδοσης. Στο AZshop.gr αγοράζω σήμερα και τα προϊόντα έρχονται στο σπίτι μου με courier σε μια, το πολύ σε δυο εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής είναι μηδενικά αν κάνω αγορές άνω των €50, ενώ για πιο χαμηλό ποσό είναι μόλις €3.

Μέχρις εδώ καλά! Θα αναρωτηθείτε, όμως, τι συμβαίνει στην περίπτωση που δεν ταιριάζει το μέγεθος που παραγγείλατε στα παιδιά σας! Για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν μου συνέβη ποτέ, όμως ακόμα και να μου συμβεί, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα! Στο AZshop.gr μπορείτε να αλλάξετε ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, απλά με ένα τηλεφώνημα, οτιδήποτε αγοράσατε, για οποιονδήποτε λόγο, εντός 30 ημερών!

Πώς πληρώνω; Προσωπικά με κάρτα, αλλά το AZshop.gr παρέχει στον καταναλωτή όλους τους τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα: αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, κάρτα ή Paypal.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το  AZshop.gr χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο ασφαλών συναλλαγών (SSL), λαμβάνοντας πολύ σοβαρά το θέμα της ασφάλειας συναλλαγών και των προσωπικών δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους Όρους Χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Γνωρίστε κι εσείς το AZshop.gr  και μαζί με αυτό την ευκολία του να ψωνίζεις online!

AZ SHOP

2 Σχόλια

  1. ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 19 Μαΐου, 2016
  2. Vanessa 12 Μαΐου, 2016

Leave a Reply