ΤΟ SUNNY SIDE ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

Φέτος το Sunny Side δίνει μεγάλη βάση στην ποικιλία και στην σωστή επιλογή ειδών για το σχολείο! Έτσι κατόπιν εξονυχιστικής εξερεύνησης με κύριο στόχο τον καλύτερο και φιλικότερο προς το περιβάλλον και τα παιδιά σχολικό εξοπλισμό… παρουσιάζει με μεγάλη χαρά τη νέα συλλογή Back-to-School!

hero_pink_food_v copy

Όλα τα είδη είναι ανθεκτικά, ασφαλή, με οικολογικό χαρακτήρα και κριτήρια και με μοναδικά σχέδια-χρώματα. Από fun σχολικές τσάντες μέχρι ασφαλή φαγητοδοχεία και από trendy αθάνατα παγουράκια μέχρι hip & stylish γαλότσες και ασφαλή υλικά εικαστικών. Όλα τα βρήκε και όλα σας τα παρουσιάζει σε μία νέα σχολική ενότητα που απευθύνεται τόσο σε γονείς και παιδιά, όσο και στα ίδια τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς. Στην ενότητα αυτή θα βρειτε είδη χωρίς αναφορές σε γνωστούς ήρωες και χαρακτήρες, που συναντώνται κύρια στη τηλεόραση και που ωθούν τα παιδιά και τις οικογένειες σε έναν αέναο τυφλό υπερκαταναλωτισμό, και ταυτόχρονα τα εισάγουν πολύ πρόωρα στη φιλοσοφία του υλισμού και των ασήμαντων, έως και επικίνδυνων προτύπων. Η συλλογή συνεχώς εμπλουτίζεται, με γνώμονα τις ανάγκες των ίδιων μας των παιδιών.

ip-115_3z

Νέα σχολική ενότητα Sunny Side: http://www.sunnyside.gr/category/sxoleio
Καλή σχολική χρονιά!
Sunny Side

blafre-pencil-case-metalliki-retro-sxoliki-kasetina-strong-man

Στο Sunny Side υπάρχουν όλα τα συστατικά για τον πιο όμορφο και φωτεινό κόσμο, αυτόν των βρεφών και των νηπίων, των εγκύων και των νέων μαμάδων και μπαμπάδων!
Θα βρεις: Προϊόντα δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου, φυτικά, βιολογικά καλλυντικά, αλλά και οικολογική μόδα από 100% οργανικό βαμβάκι. Ξύλινα και εκπαιδευτικά παιχνίδια φτιαγμένα με σεβασμό στο παιδί, βιβλία για γονείς και παιδιά και CDs με ποιοτική μουσική, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.Πρακτικές μοδάτες τσάντες αλλαγής, αγνά υποαλλεργικά, βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, προϊόντα θηλασμού και πρακτικά αξεσουάρ από ασφαλή υλικά, αλλά και χρήσιμα είδη φτιαγμένα από τα χεράκια Ελληνίδων WAHMs*.

sunny_logo1

Ένα κατάστημα για απαιτητικές και συνειδητοποιημένες οικογένειες!

Leave a Reply