(Έληξε) Κερδίστε δυο ετήσιες υποτροφίες στη Σχολή Χορού Βαρλάμου DePetrillo

Σχολή Χορού ΒαρλάμουTo Taλκ και η Σχολή Χορού Βαρλάμου De Petrillo προσφέρουν σε δυο τυχερά παιδιά από μια ετήσια υποτροφία στο προσχολικό τμήμα χορού και στο παιδικό τμήμα Commercial Jazz, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, η διαδικασία είναι απλή. Κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Σχολής Χορού Βαρλάμου De Petrillo εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Νικήτριες είναι οι Δήμητρα Τανάγρα και Γεωργία Παγιατη.

O διαγωνισμός θα λήξει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 1.9.2023 και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email και θα επικοινωνήσουν με τη Σχολή Χορού Βαρλάμου για τις λεπτομέρειες εξαργύρωσης του δώρου του.Προσχολικό τμήμα χορού: Μελετημένο ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας [4-5 ετών] και τις αναπτυξιακές τους ανάγκες. Με έμφαση στη μουσικότητα, τον συντονισμό και τον αυτοσχεδιασμό και με έντονο το στοιχείο της θεατρικότητας εμπνέει τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να αγαπήσουν την οργανωμένη κίνηση του σώματος. Χορεύουν, διασκεδάζουν και ταυτοχρόνως αποκτούν αντίληψη του σώματος τους με τις βασικές αρχές του μπαλέτου. Κάθε Σάββατο 10:00-11:00.

Commercial Jazz: Commercial Jazz ονομάζουμε τον ιδιαιτέρως εξωστρεφή χορό που συνδυάζει μία εκρηκτική μίξη κοφτών και ρευστών κινήσεων μαζί με popping & locking, πηδημάτων, στροφών και πολύπλοκων θέσεων χεριών, που παρουσιάζονται σε εμπορικά ποπ βίντεο κλιπ και σε live παρουσιάσεις ποπ καλλιτεχνών. Στο παιδικό τμήμα [για ηλικίες 8-10 ετών] διδάσκονται οι βασικές αρχές αυτής της τεχνικής. Κάθε Σάββατο 11:00-12:15 

Σχολή Χορού Βαρλάμου De Petrillo
ΛΕΩΦ. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 45,
ΧΟΛΑΡΓΟΣ, 15561
210 65 27 235, 6946758389


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό και προσφέρει σε δυο τυχερούς από μια ετήσια υποτροφία στη Σχολή Χορού Βαρλάμου De Petrillo.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, περιοχή), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των έγκυρων συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν δύο νικητές και δύο αναπληρωματικοί νικητές. 
  5. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  6. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

Leave a Reply