ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Θέατρο ΜεταξουργείοΣτο Θέατρο Μεταξουργείο, τον χώρο που δημιούργησαν ο αείμνηστος Λουκιανός Κηλαηδόνης και η σύντροφος της ζωής του Άννα Βαγενά, η μουσικός και κοινωνική λειτουργός Μαρία Κηλαηδόνη και η ηθοποιός και δασκάλα θεατρικής αγωγής και δράματος Νατάσα Στεφανάτου πραγματοποιούν καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά από 4 χρονών και πάνω. Οι εγγραφές συνεχίζονται όλη τη χρονιά. Αναλυτικά:
“Όταν η μουσική συνομιλεί με τον χορό και το θέατρο”
Τα παιδιά έρχονται σε επαφή µε βασικές αρχές (ρυθµός, µελωδία, κίνηση, χορός, χώρος), µε πολύ ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Χορός και παιχνίδι μέσα σε ένα πλαίσιο μυθοπλασίας και παιχνιδιού.
Κάθε Τετάρτη 17:00-18:00
Ηλικίες 4-6 ετών
”Φτιάχνοντας μια ιστορία”
Εκπαιδευτικό δράμα, θεατρικοί και κινησιολογική αυτοσχεδιασμοί, μαριονέτα, μάσκα, κιναισθητικές ασκήσεις και άλλες τεχνικές θεάτρου είναι τα εργαλεία για το φετινό εργαστήρι θεατρικής αγωγής που αγαπά να δημιουργεί και να μπαίνει μαζί με τα παιδιά μέσα σε ιστορίες. Για κάθε εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν τρεις ανοιχτές για το κοινό παρουσιάσεις/παραστάσεις στον χώρο του θεάτρου μέσα στη χρονιά.
Σημειώστε από τώρα ότι στον υπέροχο χώρο του Θεάτρου Μεταξουργείο θα πραγματοποιηθεί Summer Camp μετά τη λήξη του σχολικού έτους. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο natasa.stefanatou@gmail.com και στο τηλέφωνο 6940827757.

Θέατρο Μεταξουργείο
Ακαδήμου 14, 10436 Αθήνα

Leave a Reply