ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ SMART PARK

Αν έχετε διάθεση για Χριστουγεννιάτικη βόλτα που να συνδυάζει τη μαγεία των γιορτών με  ψώνια σε προσιτές τιμές, τότε σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Smart Park.

Σε απόσταση μικρότερη των 20 λεπτών, μέσω Αττικής οδού, θα βρεθείτε στο μεγαλύτερο Εμπορικό Πάρκο της Ελλάδας. Εκεί, θα περπατήσετε ανάμεσα σε εκατοντάδες στολισμένα δέντρα και  θα κάνετε εύκολα, άνετα και οικονομικά τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας.

Τα παιδιά θα παίξουν στην παιδική χαρά και τον Χριστουγεννιάτικο παιχνιδότοπο , θα διασκεδάσουν με καλλιτέχνες δρόμου και θα γνωρίσουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του που θα μοιράζουν δώρα πάνω στο φωταγωγημένο έλκηθρό του!

Ειδικά  το Σάββατο 21/12 και την Κυριακή 22/12, τα κανάλια Novacinema και η Disney σας προσκαλούν στο μεγάλο πάρτι του «Ψυχρά και ανάποδα» στο SmartPark με εκπλήξεις, τραγούδια, παιχνίδια και που ξέρετε! Μπορεί…ακόμη και να γνωρίσετε τους ήρωες του Ψυχρά κι ανάποδα από κοντά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα του SmartPark στο facebook στοwww.facebook.com/SmartPark.com.gr ή στο site http://www.smartpark.com.gr/

Leave a Reply