ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΡΟ UNICEF

Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η UNICEF ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Ανακαλύψτε το δώρο ζωής μέσα σε κάθε δώρο UNICEF».

Η Χειμερινή Συλλογή παρέχει στους φίλους της UNICEF τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια, διακοσμητικά και ημερολόγια για το 2015. Επίσης υπάρχουν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά άλλα από την πιο μικρή ηλικία.

Φέτος προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF.

Οι εταιρίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους  τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων  δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου ,τοίχου, τσέπης, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.

Κάθε μέρα πεθαίνουν περισσότερα από 19.000 παιδιά. Κι όμως, πολλά από αυτά θα μπορούσαν να σωθούν. Τόσο στις πλούσιες όσο και στις φτωχές χώρες, τα φτωχότερα και πιο ευάλωτα παιδιά συνεχίζουν να στερούνται παρεμβάσεις σωτήριες για τη ζωή τους. Με τη βοήθειά σας, μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος στους πρόωρους παιδικούς θανάτους από αποτρέψιμες αιτίες.  Το δικαίωμα στην επιβίωση ανήκει σε κάθε παιδί.

Η «Παιδική Επιβίωση και Ανάπτυξη Παιδιών» είναι ένας από τους 5 τομείς όπου εστιάζει η UNICEF. Με τη δράση μας, θέλουμε να ανοσοποιούμε τα παιδιά κατά των κοινών παιδικών ασθενειών και να εξασφαλίσουμε ότι τρέφονται καλά, επειδή κανένα παιδί δεν πρέπει να υποφέρει ή να πεθαίνει εξαιτίας μιας αποτρέψιμης ασθένειας. Δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον κόσμο και μπορούμε να προσεγγίσουμε ακόμα και τα πιο ευάλωτα παιδιά στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Έτσι σώζουμε περισσότερα από 20.000 παιδιά την ημέρα που αλλιώς θα πέθαιναν. Παρέχουμε επίσης μακροπρόθεσμες και βιώσιμες λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές των παιδιών και να μεταμορφώσουν το μέλλον τους.

Οι 5 προτεραιότητές μας:

  • Επιβίωση και ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία
  • Βασική εκπαίδευση και ισότητα των φύλων
  • Αντιμετώπιση του HIV/AIDS
  • Προστασία του παιδιού από τη βία, την εκμετάλλευση και την κακομεταχείριση
  • Συνηγορία και συνεργασία για τα δικαιώματα των παιδιών

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345.

Επίσης είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9 π.μ. – 4 μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή και το fax 210 72 52 555

Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF, www.unicef.gr

Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματα UNICEF:

Αθήνα – Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056

Θεσσαλονίκη – Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916

στα περίπτερα UNICEF:

Αθήνα – Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου

Καλλιθέα – Πλ. Δαβάκη (Θησέως & Δαβάκη)

Μαρούσι – Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (από την οδό Βας.Ολγας)

Γλυφάδα – Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά

Πειραιάς – Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου

GoldenHall – Μαρούσι

ΙΚΕΑ Αθήνας (Αεροδρόμιου και Κηφισού) και Λάρισας.

Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του Δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης, στα ΕΛΤΑ

Leave a Reply