ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Από την πρώτη μέρα που άνοιξε το πρώτο Τρίκυκλο στην Γλυφάδα, πίσω στον Φεβρουάριο του 2002, έγινε φανερό, λίγο απρόσμενα, ότι θα προσέλκυε κόσμο από τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Όταν μετακομίσαμε τον Ιανουάριο του 2005 στην Λ.Ποσειδώνος, η τάση αυτή ενισχύθηκε και μάλιστα, ακουστήκαν τότε και μερικά… ευγενικά παράπονα, γιατί δεν ανοίξαμε ένα τόσο ωραίο και μεγάλο μαγαζί, που αλλού, στα βόρεια!

Σήμερα και έναν χρόνο ακριβώς μετά την μετακόμιση του «νέου» Τρικύκλου στο κατάστημα του Αλίμου, όλοι όσοι μας τιμούσαν τόσα χρόνια με το να μπαίνουν στον κόπο να διασχίζουν την Αθήνα για να μας επισκέπτονται, επιτέλους δικαιώνονται!

Ανοίξαμε νέο κατάστημα επί της Λ.Πεντέλης 104, στο Χαλάνδρι, με εύκολη πρόσβαση από παντού, μέσω της Αττικής Οδού. Κόντρα στους καιρούς, στον φόβο και την ανασφάλεια, δημιουργήσαμε ένα χώρο 420τμ, που πιστεύουμε ότι φέρνει μία νέα άποψη, στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο.

Ένας χώρος που αντανακλά το design των προϊόντων μας και μπορεί, επιτέλους να φιλοξενήσει το concept μας σε όλο του το εύρος. Ένας χώρος που αποδεικνύει ότι ένα ειδικό, niche concept, δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μικρό, αλλά μπορεί να απλωθεί σε διαστάσεις… πολυκαταστήματος!

Από τα πρώτα 26 τετραγωνικά της Γλυφάδας, μέχρι και τα 600 των δύο σημερινών μας καταστημάτων, ο δρόμος ήτανε μακρύς και δύσκολος, με τα πάνω του και τα κάτω του και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να εμπνέουμε δηλαδή τους νέους γονείς και να κάνουμε τα παιδιά τους πιο χαρούμενα.

Κι όλα αυτά τα χρωστάμε σε σας που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας! Σας περιμένουμε στο Χαλάνδρι, να τα πούμε & από κοντά!

Leave a Reply