ΕΓΚΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STOKKE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Stokke στην Ελλάδα. Η Stokke σε συνεργασία με το Τρίκυκλο δημιούργησαν ένα μοναδικό χώρο στο Χαλάνδρι (Μεταμορφώσεως 1 & Λεωφ. Πεντέλης 104)

Από το 2003 έως το 2008, το κατάστημα Τρίκυκλο είχε την ευθύνη της διανομής και της προώθησης των προϊόντων της Stokke σε όλη την Ελλάδα μέσα από το φυσικό αλλά και το ηλεκτρονικό του κατάστημα (www.trikiklo.com). Δε θα μπορούσε λοιπόν, παρά να αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτη της Stokke, για να προσφέρει το απόλυτο “brand experience” σε ένα καλαίσθητο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για τους παλιούς πιστούς αλλά και τους μελλοντικούς Stokkefans!

_MG_4462

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι του Τύπου και λάτρεις της Stokke οι οποίοι περπάτησαν το πορτοκαλί χαλί που είχε στρωθεί στην είσοδο του καταστήματος και φωτογραφήθηκαν μπροστά από ένα εντυπωσιακό photowall. Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα σε δύο ενότητες: το πρωί παρουσιάστηκαν η ιστορία της Stokke αλλά και τα νέα προϊόντα της σε επιλεγμένα media τα οποία είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό του καταστήματος καθώς και τους ίδιους τους αντιπροσώπους της Stokke. Το απόγευμα, αφιερωμένο στους πραγματικούς θαυμαστές της Stokke, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πελάτες της. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη τη γκάμα των προϊόντων: όπως φυσικά και τα δημοφιλή καρότσια Scoot και Xplory. Ιδιαίτερης προσοχής έτυχε το True Black που με  το συλλεκτικό White Stripe Style Kit δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων έγινε η παρουσίαση της νέας σειράς Stokke® Home™, μιας σειράς επιπλοσυνθέσεων για το παιδικό δωμάτιο που αναπτύσσεται μαζί με το παιδί από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι τα πρώτα παιδικά του χρόνια. Η σειρά Stokke® Home™ επιτρέπει να επιλέξετε και να συνδυάσετε κομμάτια που ταιριάζουν στον χώρο σας, μεγάλα ή μικρά, τρυφερά ή πιο εκλεπτυσμένα ώστε να δημιουργηθεί το τέλειο δωμάτιο για τα παιδιά σας. Διατίθεται σε ζεστό Hazy Grey και Λευκό και απαρτίζεται από το λίκνο, το κρεββάτι, την αλλαξιέρα και τη συρταριέρα όλα πλήρως προσαρμόσιμα και ευέλικτα αλλά φυσικά άκρως καλαίσθητα.

Το event έκλεισε με χαμόγελα και ενθουσιασμό τόσο από τους πελάτες όσο και από τους διοργανωτές και τα ΜΜΕ που είχαν τη μεγάλη χαρά να μοιραστούν την εμπειρία της Stokke με όχημα το Τρίκυκλο.  

_MG_4650

Leave a Reply