ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ|FENISTIL

Τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες είναι συχνές οι βόλτες στο βουνό, στη θάλασσα ή στην εξοχή, όπου δεν είναι απίθανο να δεχτούμε επιθέσεις από «απρόσκλητους επισκέπτες», όπως κουνούπια, μέλισσες ή τσούχτρες.

Οι μικρές αυτές απρόοπτες περιπέτειες μπορούν να καταστρέψουν τη διάθεσή μας. Ας έχουμε, λοιπόν, πάντοτε στην τσάντα μας, Fenistil, είτε Gel είτε  Roll On, που δίνουν τη λύση!

h1

Το Fenistil περιέχει διμεθινδένη, ειδική αντιισταμινική ουσία που καταπραΰνει  γρήγορα τη φαγούρα και τον ερεθισμό που μας προκαλούν τα τσιμπήματα εντόμων ή η επαφή με τσούχτρες και διάφορα είδη φυτών (π.χ. τσουκνίδα). Το Fenistil Gel και το Fenistil Roll On απορροφώνται  γρήγορα  από το  δέρμα και ασκούν την αντιισταμινική τους δράση εντός ολίγων λεπτών. Το Fenistil Gel είναι διαφανής, άχρωμη γέλη, χωρίς λιπαρά στοιχεία, που απορροφάται γρήγορα, ενώ το Fenistil Roll On είναι γαλάκτωμα με μαλακτικές ιδιότητες, που βοηθάει ώστε η εφαρμογή να γίνεται ακριβώς στην ερεθισμένη περιοχή, χωρίς να απαιτείται φυσική επαφή.

fenistil-image-used-01

Λίγη ποσότητα Fenistil Gel ή Fenistil Roll On στο σημείο του ερεθισμού αρκεί για να ανακουφίσει, να δροσίσει και να καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και  βοηθάει ώστε να ξεχάσουμε  αμέσως τη μικρή, δυσάρεστη περιπέτειά μας. Γι΄ αυτό όπου κι αν πηγαίνετε, είτε διακοπές στο βουνό ή στη θάλασσα είτε βόλτες τα βράδια στην πόλη, μην ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα Fenistil Gel ή  ένα Fenistil Roll On.

Fenistil- Ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από την ενοχλητική φαγούρα! 

Leave a Reply