ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ

 Η μη κερδοσκοπική οργάνωση  Άνθρωποι αγάπης σε συνεργασία με το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, και την ευγενική υποστήριξη του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού, Σχολή Χατζήβεη, διοργανώνουν για τρίτη σχολική χρονιά σχολείο αγάπης για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Το Σχολείο Αγάπης είναι ένα απογευματινό φροντιστηριακό πρόγραμμα που υλοποιείται καθημερινά από 5:00 έως 8:00 και προσφέρει δωρεάν φροντιστηριακή βοήθεια για τα σχολικά μαθήματα, στηρίζοντας τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Το πρόγραμμα στηρίζεται από άξιους εθελοντές, πτυχιούχους δασκάλους και  καθηγητές, που προσφέρουν τις γνώσεις και το χρόνο τους αφιλοκερδώς κάνοντας πράξη το Σχολείο Αγάπης.

Το μαθήματα που διδάσκονται για τους μαθητές Δημοτικού είναι Ελληνικά, Μαθηματικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Εικαστικά ενώ για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου διδάσκονται Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αρχαία, Έκθεση, Νεοελληνική Γλώσσα, Αγγλικά, Γαλλικά.

Το Σχολείο Αγάπης υλοποιείται σε αίθουσες που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στην οδό Αγίων Αναργύρων 11 στη Νέα Χαλκηδόνα.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στο «Σχολείο αγάπης», μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2102511371, κιν. 6979793693 ή στο e-mail των «Ανθρώπων αγάπης» info@lovepeople.gr.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση: http://xatzivei.gr/node/7192

Η δράση «Σχολείο Αγάπης» υποστηρίζεται από το Νηπιαγωγείο-Δημοτικό, Σχολή Χατζήβεη στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Σχολείου.

Leave a Reply