ΤΟ PIGOGO.GR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ

pigogoTo pigogo.gr γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου) με χρήσιμες συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων και πολλές εκπλήξεις!

Στο pigogo.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online σε πάνω από 440 συνεργαζόμενα e-shops με επώνυμα brands, να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων και να κάνετε την καθημερινότητά σας εύκολη και ανταποδοτική.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης στις 31 Οκτωβρίου το pigogo.gr βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντάς τους μερικά tips για την καλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ευχάριστη διαδικασία. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές με τη βοήθεια του pigogo.gr μπορείτε να αποταμιεύετε περισσότερο!

Το pigogo.gr σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις πιο ακριβές σας αγορές, όπως τεχνολογικά προϊόντα και έπιπλα για το σπίτι, κερδίζοντας περισσότερα γιατί όσο πιο μεγάλο είναι το καλάθι των αγορών σας, εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα. Αντίστοιχα, κάνοντας τις καθιερωμένες αγορές σας, όπως προϊόντα supermarket και φαρμακείου, από το pigogo.gr κερδίζετε επιστροφή χρημάτων από αγορές που έτσι κι αλλιώς θα πραγματοποιούσατε!

Μέσα από το site του pigogo.gr μπορείτε ακόμα να ανακαλύψετε κλάδους και καταστήματα που μέχρι τώρα κάνατε αγορές με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως βιβλία, λουλούδια, προϊόντα για το κατοικίδιο, είδη δώρων κ.α., διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητά σας αφού δεν ξοδεύετε άσκοπα χρόνο στην προσπάθεια εύρεσης των προϊόντων αυτών στην αγορά ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα.

pigogo-logoΕπιπλέον, σε περιπτώσεις που το προϊόν το οποίο θέλετε να αγοράσετε είναι διαθέσιμο σε διάφορα καταστήματα του pigogo.gr, το site σας παρέχει όλα τα στοιχεία για να κάνετε τους κατάλληλους υπολογισμούς βάσει τιμής και ποσοστού επιστροφής χρημάτων και να διαπιστώσετε από ποιο κατάστημα θα εξοικονομήσετε περισσότερα έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό για την αγορά σας! Τέλος, αν συνηθίζετε να αγοράζετε μόνο όταν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές και εκπτώσεις στα καταστήματα, τότε μπείτε στο pigogo.gr, βρείτε τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σας ενδιαφέρουν και πατήστε love για να λαμβάνετε μόνο τις προσφορές και τα εκπτωτικά τους κουπόνια! Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είστε μέλος του pigogo.gr. Αν δεν έχετε γίνει ακόμα, κάντε μία δωρεάν εγγραφή και ξεκινήστε την αποταμίευσή σας σήμερα κιόλας αφού η αποταμίευση είναι μια διαχρονική αξία και σήμερα αναγκαία όσο ποτέ!  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, το pigogo.gr ετοιμάζει διάφορες εκπλήξεις στα μέλη του τόσο τη συγκεκριμένη ημέρα όσο και για ολόκληρο τον Νοέμβριο!

PIGOGO! Η έξυπνη επιλογή στην επιστροφή χρημάτων για τις αγορές σας!

Τo Pigogo αποτελεί τον πιο έξυπνο τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων από online αγορές στην Ελλάδα. Με πάνω από 440 συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, προσφέρει επιστροφή χρημάτων, αποκλειστικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια σε επώνυμα προϊόντα και υπηρεσίες όλων των κατηγοριών. Επιστρέφοντας χιλιάδες ευρώ στους χρήστες του κάθε μήνα, το Pigogo κάνει πράξη την υπόσχεση που έχει δώσει σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές: Τα λεφτά σας πίσω! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το pigogo.gr.

Leave a Reply