ΤΟ PLAYMOBIL PLAY AND GIVE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Η PLAYMOBIL Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give απέδειξε, για ακόμα μια φορά, στην πράξη την ευαισθησία και την κοινωνικά υπεύθυνη στάση της, διοργανώνοντας μια ειδική εκδήλωση για την στήριξη του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας και την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που είναι το νέο μεγάλο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στην πρωτοβουλία της PLAYMOBIL Hellas και δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι της εταιρίας βρέθηκαν το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο PLAYMOBIL Fun Park, για να υποστηρίξουν έναν πολύ σημαντικό σκοπό: την ευαισθητοποίηση όλων για τα παιδιά σε ανάγκη. Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ήταν στο χώρο από νωρίς, για να ενημερώσουν το κοινό αλλά και για τη λήψη δειγμάτων όσων επιθυμούσαν να εγγραφούν εθελοντές δότες.

Μεταφέροντας το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης σε όλους όσους έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας, η ambassador του προγράμματος PLAYMOBIL play & give, Φαίη Σκορδά, ήταν η πρώτη που έγινε εθελόντρια δότρια μυελού των οστών, δίνοντας δείγμα στον ειδικά διαμορφωμένο, για την περίσταση, χώρο στο PLAYMOBIL Fun Park. Το παράδειγμα της Φαίης Σκορδά  ακολούθησαν στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρείας, αλλά και οι επισκέπτες του PLAYMOBILFunPark, οι οποίοι έσπευσαν με τη σειρά τους να εγγραφούν ως εθελοντές δότες, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών να εξασφαλίσει το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή όλων των παιδιών που το χρειάζονται.

Η PLAYMOBIL Hellas, με το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBILplay & give, βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας με συνέπεια, από το 2012 και συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά τους σκοπούς της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Η ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο PLAYMOBIL Fun Park, στόχο είχε την ενημέρωση και ενεργοποίηση του κοινού απέναντι στο σημαντικό πρόβλημα τις έλλειψης δοτών στην Ελλάδα, μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία: συμπληρώνοντας την ειδική αίτηση και δίνοντας ένα μικρό δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σάλιου), άτομα από 18-45 ετών μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και αιμοποιητικών κυττάρων και να προσφέρουν ελπίδας ζωής σε παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas. www.oramaelpidas.gr

Leave a Reply