ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ PLAYMOBIL ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες PLAYMOBIL κυκλοφόρησαν και μοιράζουν χαμόγελα!

Ο Δίας και η Αθηνά, οι νέοι πρωταγωνιστές του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give συστήθηκαν στο κοινό το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016 και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Φέτος η PLAYMOBIL Hellas, στο πλαίσιο του αγαπημένου κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give που συνεχίζεται για 5η συνεχή χρονιά, παρουσίασε 2 φιγούρες-σταθμούς στην ιστορία της εταιρίας: Ο Δίας και η Αθηνά, με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, αποτελούν τις πρώτες ελληνικές φιγούρες που κατασκευάζει ο κολοσσός παιχνιδιών PLAYMOBIL, διεθνώς.

playmobil2

Ο Δίας και η Αθηνά κυκλοφορούν αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και είναι αφιερωμένες στους σκοπούς του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Όπως κάθε χρόνο, στόχος του Κοινωνικού Προγράμματος, είναι μέσα από το παιχνίδι να μεταφέρει στα παιδιά μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς. Από τα παιδιά, για τα παιδιά.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Penthouse Suite, στον 7ο όροφο του εντυπωσιακού ξενοδοχείου NEW Hotel και με την αξεπέραστη θέα της Ακρόπολης, οι 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες του προγράμματος PLAYMOBIL play & give 2016 υποδέχθηκαν εκπροσώπους των media, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Δία και την Αθηνά και να ανακαλύψουν την ιστορία της δημιουργίας τους και την πορεία τους από τον Όλυμπο μέχρι το εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα και από εκεί σε όλα τα παιδικά δωμάτια.

playmobil-playgive-2016_3

Παράλληλα, για 3η χρονιά, μαζί με τις φιγούρες, η PLAYMOBIL Hellas κυκλοφορεί και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give. Μέσα από την ιστορία «Ο Δίας, η Αθηνά και η Δύναμη της Προσφοράς», που εμπνεύστηκε ο γνωστός συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Αντώνης Παπαθεοδούλου και εικονογράφησε ο Γιώργος Πούρικας,  τα παιδιά μαθαίνουν για τη σημασία της προσφοράς σε όλους όσοι έχουν την ανάγκη μας. Το συλλεκτικό παραμύθι εκδίδεται από την PLAYMOBIL Hellas με τη φροντίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος και διανέμεται δωρεάν στο PLAYMOBIL FunPark και στα σχολεία της χώρας.

playmobil-playgive-2016_2

Οι νέες φιγούρες του κοινωνικού προγράμματος-ο Δίας και η Αθηνά-διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και γίνονται για ακόμα μια χρονιά σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό: Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φιγούρων θα διατεθεί και φέτος για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

sea

#PlaymobilTurnsGreek

#PlaymobilPlayAndGive

 Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give: www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas