Το My First κατέκτησε Gold και Platinum βραβεία στα «Toys Awards» 2023

My First

My First

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Toys Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν παιχνίδια και υπηρεσίες παιχνιδιών όπου μέσα από την καινοτομία και την ποιότητά τους βοηθούν τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά να έχουν ομαλή ανάπτυξη σε επιμέρους τομείς, όπως σωματικοί, κινητικοί, γνωστικοί και κοινωνικοί.
Συνολικά, διακρίθηκαν 18 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το πρωτοπόρο προϊόν My First, με οικολογική συνείδηση, κατάφερε να κατακτήσει όχι μόνο το Gold βραβείο στην κατηγορία «Παιχνίδι bebe» αλλά είχε την τιμή να κερδίσει και το Platinum βραβείο σε ολόκληρη την κατηγορία «Toy Product 0-12 ετών».
Η Scoot and Ride πιστεύει ότι ένα προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής είναι το λιγότερο επιβλαβές για το περιβάλλον. Έχει καταφέρει να μειώσει την ποσότητα των απορριμμάτων, υλοποιώντας την αυτόματη συναρμολόγηση και καταργώντας μέρη που δεν ήταν απαραίτητα.
Τα προηγούμενα χρόνια εξοικονόμησε 9 τόνους πλαστικού υλικού καταργώντας την αλόγιστη χρήση της πλαστικής σακούλας και συνεχίζει να προσπαθεί για να αυξήσει την ποσότητα ανακυκλώσιμων υλικών.
Με γνώμονα την οικολογική συνείδηση, το My First δημιουργήθηκε από ανακυκλώσιμα αντικραδασμικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς τις χημικές ουσίες BPA και PVC, ακολουθώντας τα πρότυπα CE, EN71, ASTM και F963. Είναι κατάλληλο από 6 μηνών και
μετατρέπεται από βάθρο στήριξης σε περπατούρα αλλά και σε σανίδα, πράγμα που το καθιστά το ιδανικό 3 σε 1 προϊόν για τα πρώτα βήματα του μωρού, μαθαίνοντας το να στέκεται, να περπατάει και να ανακαλύπτει την ισορροπία, χαρίζοντας στιγμές διασκέδασης!
Η Scoot and Ride εφευρίσκοντας τον μηχανισμό 3 σε 1 και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, προσφέρει ένα ανθεκτικό οικολογικό προϊόν που μπορούν τα μωρά να χρησιμοποιήσουν με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικές φάσεις της ανάπτυξή τους!

Leave a Reply