ΠΑΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ MELISSA PASTA KIDS ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Melissa Pasta KidsΤα ζυμαρικά Melissa Pasta Kids υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά και καλούν όλους τους μικρούς μακαρονάδες να κάνουν το φαγητό… παιχνίδι!

H Melissa συνεχίζει εδώ και 70 χρόνια να είναι κοντά στον καταναλωτή και την οικογένειά του, καινοτομώντας μέσα από την δημιουργία προϊόντων άριστης ποιότητας και υψηλής προστιθέμενης αξίας. Στην μονάδα παραγωγής της Melissa στη Λάρισα, γίνεται σχολαστική επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης η οποία σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζει το ιδανικό σιμιγδάλι που αποτελεί και τη βάση για τα ζυμαρικά Melissa.

page-0

Τα Melissa Pasta Kids είναι μια ακόμα καινοτομία της Melissa, η οποία προέκυψε από την επιθυμία των μικρών μακαρονάδων να αποκτήσουν κάτι αποκλειστικά για εκείνους.  Με τα Melissa Pasta Kids, τα παιδιά τρώνε το αγαπημένο τους φαγητό και παίζουν με… ζωάκια, γράμματα, αριθμούς και τους αγαπημένους τους ήρωες: τα Minions, την Peppa, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τη Ντόρα την Εξερευνήτρια.

Τα ζυμαρικά βρίσκονται στη βάση της πυραμίδας της Μεσογειακής διατροφής, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, σάκχαρα και πολύ χαμηλή σε αλάτι και επιπλέον αποτελούν πηγή πρωτεϊνών. Τα διάφορα σχήματα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να βοηθούν το ζυμαρικό να δέσει καλύτερα με την σάλτσα και να κάνει πιο εύκολη την κατάποση αλλά και να ενθαρρύνει τον χειρισμό του πιρουνιού.

melissa pasta kidsΤο φαγητό γίνεται… παιχνίδι, η απόλαυση ακόμα μεγαλύτερη και οι μικροί μακαρονάδες μπορούν να παίξουν με τους αγαπημένους τους ήρωες ή να γράψουν το όνομά τους απολαμβάνοντας τη μοναδική γεύση των ζυμαρικών Pasta Kids!

pasta

Γιατί… μικροί και μεγάλοι είμαστε Μακαρονάδες!

Τι να κάνουμε;

Leave a Reply