ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2014 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Κάθε Πάσχα όλα τα μικρά και «μεγάλα» παιδιά κρατάμε μια λαμπάδα… η οποία αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν έχει σώσει ένα παιδί. Φέτος, οι Γιατροί του Κόσμου κυκλοφορούν μία νέα σειρά από χειροποίητες λαμπάδες για παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά, όλες με την υπογραφή των εθελοντών που τις δημιουργούν.

Με δωρεά 5€ οι μοναδικές λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου μπορούν να βοηθήσουν ώστε να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τις ιατρικές και φαρμακευτικές ανάγκες των παιδιών που περιθάλπουν οι εθελοντές στα Πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου ανά την Ελλάδα.

Μπορείτε και εσείς να υποστηρίξετε το έργο των Γιατρών του Κόσμου με την αγορά χειροποίητων λαμπάδων για εσάς και τα παιδιά σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Επιλέξτε κι εσείς μία από τις λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου και χαρίστε ένα χαμόγελο ελπίδας στα παιδιά που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Φωτοπούλου Παναγιώτα στο τηλ. 2103213150 ή στείλτε email στο   press@mdmgreece.gr. Το Περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου θα λειτουργεί από τις 1 Απριλίου 2014 έως τις 10 Απριλίου 2014, από τις 09:00-18:00 απέναντι από την πλατεία Κοραή, στη στάση μετρό Πανεπιστήμιο. Θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για το κοινό σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις των ΓτΚ καθώς επίσης θα μπορείτε να προμηθευτείτε, πασχαλινές κάρτες, λαμπάδες, κούπες, καπέλα, μπλούζες και στυλό των ΓτΚ.

Leave a Reply