Η Inglesina έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα ελληνικά «Mother & Baby Awards» 2023

InglesinaΤην Τετάρτη 12 Ιουλίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Mother & Baby Awards 2023. Για 4η συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry.

Συνολικά, διακρίθηκαν 34 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, καθώς επίσης και τη φροντίδα της νέας μητέρας.

Η Inglesina, έχοντας αποσπάσει 3 εξαιρετικές διακρίσεις με χρυσό βραβείο για το καλύτερο καρότσι περιπάτου για το νέο Aptica, αλλά και χάλκινα βραβεία για ένα από τα καλύτερα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Marco polo και για ένα από τα καλύτερα συστήματα μεταφοράς ταξιδιού για το Aptica Quattro, συνεχίζει δυναμικά το έργο της δεσμευόμενη στη δημιουργία προϊόντων και λύσεων που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία του μωρού, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την ανακάλυψη του κόσμου.

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικές πληροφορίες.

apticaΤο καρότσι περιπάτου Aptica έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Stroller.

Απαράμιλλο στiλ, φινέτσα και διακριτική πολυτέλεια! Το νέο Aptica ζυγίζει 10,4 κιλά, είναι ακόμα πιο compact, ενώ, χάρη στους νέους τροχούς πολυουρεθάνης, αντιμετωπίζει εύκολα όλα τα εδάφη. Η νέα θέση περιπάτου All Season που διαθέτει είναι εξοπλισμένη με το κάλυμμα Comfort Cover για καλύτερη προστασία του μωρού από το κρύο τον χειμώνα, και κατασκευασμένη από διπλό στρώμα πλέγματος για μεγαλύτερη θερμική άνεση το καλοκαίρι. Οι 4 θέσεις ανάκλισης αλλά και το μέγεθος του καθίσματος (55 x 37) κάνουν το APTICΑ ακόμη πιο άνετο! Διατίθεται σε δύο νέους, εντυπωσιακούς σκελετούς Palladio και Litio με χειρολαβή από vegan δέρμα.

aptica quatroΤο σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Travel System.

Το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro είναι ιδανικό για γονείς που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο στυλ, τη φινέτσα και τη διακριτική πολυτέλεια, χωρίς να θυσιάζουν τη λειτουργικότητα. Tο μεγάλο πορτ-μπεμπέ του με διαστάσεις 79 x 37 εκ. χαρίζει στο μωρό πολλούς μήνες απόλυτης χαλάρωσης. Το νέο Aptica ζυγίζει μόλις 10,4 κιλά και χάρη στους νέους τροχούς πολυουρεθάνης αντιμετωπίζει εύκολα όλα τα εδάφη. Περιλαμβάνει επίσης τη νέα θέση περιπάτου All Season, που εξασφαλίζει θερμική άνεση ανεξαρτήτως εποχής. Όπως όλα τα συστήματα μεταφοράς Quattro της Inglesina, το Aptica είναι εξοπλισμένο με σκελετό και θέση περιπάτου, πορτ-μπεμπέ, στρώμα και Welcome Pad® για το πορτ-μπεμπέ, βάση στήριξης Standup και βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου, διαθέσιμο στις εκδόσεις Darwin Infant (R129 i-Size), Darwin Infant Recline (ECE R129/03) ή Cab (R44/04). Διαθέτει επίσης μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ που μπορούν να το συνοδεύσουν.

Marco PoloΧάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Car Seat κατέκτησε το Marco Polo.

Η τοποθέτηση του παιδιού στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Το Marco Polo 360° είναι το περιστρεφόμενο παιδικό κάθισμα που συνοδεύει το παιδί από τη γέννηση του έως περίπου 4 ετών (105 εκ.). Οι μεγάλες διαστάσεις και οι διαφορετικές γωνίες ανάκλισης του διασφαλίζουν στο παιδί την ιδανική στάση σώματος και μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων και των ταξιδιών. Χάρη στις κόκκινες / πράσινες ενδείξεις που προειδοποιούν αμέσως για τη λανθασμένη εγκατάσταση του παιδικού καθίσματος επάνω στη βάση, μειώνεται ο κίνδυνος της λανθασμένης εγκατάστασης και αυξάνεται η ασφάλεια για το παιδί. Το περιστρεφόμενο κάθισμα 360° σας εξασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση του παιδιού χωρίς κόπο και τη γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης του καθίσματος, καθώς το παιδί μεγαλώνει.

Leave a Reply