ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ GOETHE

 Το Goethe-Institut Athen δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να το γνωρίσουν, να πάρουν πληροφορίες και να αποκτήσουν μια ιδέα για το πώς λειτουργεί.

Επισκεφθείτε το το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα και μάθετε περισσότερα για το ποικίλο πρόγραμμά του που απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Ελάτε να ξεναγηθείτε σε όλο μας το κτήριο, παρακολουθείστε μάθημα με τα πιο σύγχρονα μέσα, αφήστε τα μικρά σας παιδιά να πάρουν μέρος σε μάθημα γιόγκα και τα μεγαλύτερα να αυτοσχεδιάσουν με μουσική Rap, πάρτε μέρος στο ράλι των διαδικτυακών παιγνιδιών του Goethe-Institut και μπείτε έτσι στην κλήρωση ενός εξαμηνιαίου τμήματος Γερμανικών.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό ‘Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι’ και κερδίστε διάφορα δώρα, ενημερωθείτε για τα μαθήματα που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, για τις εξετάσεις του Goethe-Institut ή για σπουδές στη Γερμανία. Εγγραφείτε για πρώτη φορά σε ένα τμήμα Γερμανικών του Ινστιτούτου και κερδίστε έκπτωση 10%.

Η Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους μικρούς επισκέπτες στο κυνήγι του θησαυρού. Οι έφηβοι μπορούν να δημιουργήσουν μόνοι τους χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, να κάνουν δικά τους ρεπορτάζ και να τα μοιραστούν με τους φίλους τους.

Οι λάτρεις της λογοτεχνίας θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν στη Στοά του Βιβλίου το Γερμανό συγγραφέα David Safier και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ενός εργαστηρίου μετάφρασης.

Στο μπιστρό σάς περιμένει μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, καφέ και γλυκών από γερμανόφωνες χώρες.  

Τα βραβεία:

  • Ράλι στα διαδικτυακά παιγνίδια του Goethe-Institut:  ένα εξαμηνιαίο τμήμα
  • Διαγωνισμός  ‘Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι’: δώρα για ποδοσφαιρόφιλους, π.χ. jacket της εθνικής Γερμανίας από το Μουντιάλ 2014 κ.ά
  • Επίσης: Πρώτη εγγραφή σε γλωσσικό τμήμα του Goethe-Institut Athen αυτήν την ημέρα: έκπτωση 10%

Είσοδος ελεύθερη

245x245_text

Ημέρα γνωριμίας στο Goethe-Institut Athen

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, 10:00 – 16: 00
Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, Τηλ: 210-3661 000

Leave a Reply