ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ CRILEN

crilenΚαι φέτος το καλοκαίρι, η Frezyderm μάς εξασφαλίζει προστασία από τα ενοχλητικά τσιμπήματα χάρη στα προϊόντα Crilen.

shutterstock_35408191 [Converted]

Crilen, ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση

Τα παιδιά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές ημέρες, αλλά πρέπει να απολαμβάνουν ανενόχλητα και τα βράδια. Ακόμη ένα απαραίτητο προϊόν που πρέπει να έχουν στις διακοπές τους, το Crilen κρατά μακριά τα κουνούπια, χάρη στον κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που περιέχει. Εξ… οπλιστείτε, λοιπόν, με ένα ασφαλές και αποτελε­σματικό ενυδατικό γαλάκτωμα, εμπλουτισμένο με κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατά τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος.

After_Nip_Crilen

 Crilen After Nip, απαλό gel για τα τσιμπήματα

Καλοκαίρι για τα παιδιά σημαίνει ατελείωτο παιχνίδι στη θάλασσα, στο βουνό, στη φύση και γι’ αυτό μπορεί να έχουμε κάποια μικρά… ατυχήματα. Μην ανησυχείτε για αυτά, υπάρχει το After Nip Crilen. Πρόκειται για ένα απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Ο συνδυασμός του από φυτικά και ενεργά εκχυλίσματα προσφέρει αντιφλεγμονώδη προστασία και καταπραΰνει τον ερεθισμό άμεσα. Είναι ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το πρώτο έτος, ενώ δεν περιέχει αμμωνία, κάμφορα ή μέντα. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας.

www.frezyderm.gr

Leave a Reply