ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ BEPANTHOL®

bepantholΦέτος το καλοκαίρι, η  Bepanthol® μάς προτείνει τα παρακάτω προϊόντα, απαραίτητα για το δέρμα των μωρών και των παιδιών μας.

BEPANTHOL BABY BALM 100gr SYNTHESI CMYK

Bepanthol® Baby Balm Σύγκαμα Μωρού

Το Bepanthol® Baby Balm Σύγκαμα Μωρού περιέχει 5% προβιταμίνη Β5 και προσφέρει διπλή προστασία από τα συγκάματα: δημιουργεί μια διάφανη ασπίδα προστα­σίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας που προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιβαρύνσεις ενώ επιτρέ­πει στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού να αναπνέει. Χάρη στη προβιταμίνη Β5 που περιέχει υποστηρίζει τη φυσι­κή διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. Παράλληλα, το ενυδατώνει αποτελεσματικά, αυξάνοντας έτσι την άμυνα του δέρματος κατά του συγκάματος.

Το Bepanthol® Baby Balm Σύγκαμα Μωρού είναι γνωστό και δοκιμασμένο για πολλά χρόνια. Η ειδική σύνθεσή του και η απουσία συντηρητικών, χρωστικών και αρώματος καθιστούν το Bepanthol® Baby Balm κα­τάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Είναι φιλικό ακόμη και για το εύθραυστο δέρμα των πρόω­ρων νεογνών αλλά και κατάλληλο για τη μαμά που θηλάζει. Διατηρεί την ευαίσθητη περιοχή της θηλής του μαστού, που «ταλαιπωρείται» κατά την περίοδο του θηλασμού, απαλή. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αλλαγή πάνας.

BPL Sun Kids-Baby Category

Bepanthol Sun Baby Mineral Cream SPF 50+ με 100% φυσικά φίλτρα για την εύθραυστη βρεφική επιδερμίδα με πρακτικό flip-top καπάκι και Bepanthol Sun Kids Sun Spray SPF 50+, έξτρα αδιάβροχο πρακτικό spray με το μέγιστο δείκτη προστασίας.

*Κατάλληλα για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα

*Περιέχουν προβιταμίνη Β5, γνωστή για την ενυδάτωση του δέρματος και την υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας ανάπλασής του

*Υποαλλεργικές συνθέσεις

*Υψηλής ανεκτικότητας, χωρίς parabens/συντηρητικά, χρωστικές, αλκοόλ και άρωμα

*Αντιοξειδωτικές συνθέσεις, με Βιταμίνη Ε

*Έξτρα αδιάβροχα

Προστατεύουν.  Ενυδατώνουν.  Αναπλάθουν.  Eνισχύουν την αντοχή της επιδερμίδας στον ήλιο.

BEPANTHOL CREAM 100gr SYNTHESI CMYK new

Bepanthol Cream 5%

H αποτελεσματικότητα της αυθεντικής Κρέμας Bepanthol® βασίζεται στη ειδική της σύνθεση, η οποία περιέχει 5% προβιταμίνη Β5 και προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και  ανάπλαση του δέρματος από ήπιους ερεθισμούς από τον ήλιο. Αναζωογονεί και δροσίζει το δέρμα, ενώ χάρη στην ειδική της σύνθεση απορροφάται αμέσως. H σύνθεση της Bepanthol® κρέμας για το ξηρό και το ευαίσθητο σε ερεθισμούς δέρμα δεν περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η αυθεντική Bepanthol® είναι η μόνη με την εγγύηση της Bayer.

Bepanthol®. Αγαπάει το δέρμα και το δείχνει.

Δείτε περισσότερα στο www.bepanthol.gr

Leave a Reply