ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ|ATHENSΗEART MALL

Τις φετινές γιορτές, μέσα σε ένα καλαίσθητο, ασφαλή και όμορφα διακοσμημένο χώρο, μπορείτε να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, να ψωνίσετε και να διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά σας, χάρη στην πιο διαδραστική γιορτινή ιστορία, που εκτυλίσσεται φέτος στο athensheart mall!

Μικροί και μεγάλοι, ζήστε τη χριστουγεννιάτικη μαγεία, από τις 12 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, και γνωρίστε τον Μάγο των Χριστουγέννων. Μόνο προσοχή, γιατί σκοπεύει, άθελά του, να σας… ανακατέψει! Δεν του βγήκε τυχαία το όνομα του Ανάκατα!

AH_XmasWizard

Ο νάνος Ανάκατας ζήτησε από τον Άι-Βασίλη να γίνει μάγος περιωπής! Με μάγια κουλουβάχατα τα’κανε όλα… ΑΝΑΚΑΤΑ!!! Τα τρίγωνα έγιναν τετράγωνα, τα δέντρα αναποδογύρισαν και όλα άλλαξαν. Οι μικροί μας φίλοι με τη βοήθεια μαγικών βραχιολιών καλούνται να περάσουν από διάφορες διασκεδαστικές δοκιμασίες, να συμμετάσχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια, στημένα σε όλους τους χώρους του εμπορικού κέντρου μπροστά από θεματικά Χριστουγεννιάτικα κιόσκια και να προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα που δημιούργησε ο νάνος Ανάκατας. Στο τέλος, θα συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, θα του διηγηθούν τα κατορθώματά τους και θα πάρουν μέρος σε κληρώσεις  για να κερδίσουν μοναδικά δώρα!

santa

Αν γλιτώσετε τελικά από το νάνο Ανάκατα, μπορείτε να πάρετε μέρος σε κάποια από τις πολλές δωρεάν δράσεις που έχουν επίσης προγραμματιστεί, με στόχο να περάσετε καλά όλοι, μικροί μεγάλοι. Φυσικά, όσο κάνετε τις βόλτες σας, θα ακούγονται όμορφες μελωδίες από το ραδιοφωνικό σταθμό που είναι εγκατεστημένος στο εμπορικό κέντρο ή από μπάντες οι οποίες θα παίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η διασκέδαση για τα παιδιά συνεχίζεται στον παιδότοπο Volta Fun Town στο 3ο επίπεδο, όπου θα καταδιασκεδάσουν επίσης στην πίστα rollers, στο τρενάκι και στο carousel. Οι πιο θαρραλέοι μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον πάγο στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ice Arena, συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ.

Άλλη μια πρότασή μας είναι να επιλέξετε τα δώρα σας στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar που θα στηθεί στο επίπεδο 2 από τις 12 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου και στο οποίο συμμετέχουν 8 φιλανθρωπικά σωματεία σε συνεργασία με την Philanthropoli, την πρώτη φιλανθρωπική «πόλη» του διαδικτύου που συγκεντρώνει τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, με στόχο την αύξηση της κοινωνικής προσφοράς.

Επίσης, όλοι μπορούν το  Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00, να προσφέρουν παιχνίδια στη δράση του ΣΚΑΪ και της Εθνικής Τράπεζας Φέτος τα Χριστούγεννα γίνει και εσύ Άι Βασίλης”τα οποία θα  διανεμηθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Έτσι, ο στόχος να κάνουμε περισσότερα παιδιά χαρούμενα και αυτές τις γιορτές θα επιτευχθεί ευκολότερα!

Για τους φιλότεχνους, το athensheart mall φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής-αγιογραφίας της εικαστικού Νίκης Βλαχοπούλου, ενώ οι μουσικόφιλοι θα απολαύσουν στις 12 Δεκεμβρίου συναυλία με τον Ηλία Βρεττό και τους Κings στη σκηνή που θα στηθεί μπροστά από ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Το εορταστικό διήμερο κορυφώνεται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, με την εμφάνιση του Διονύση Σχοινά και των Otherview. Τα live party θα ξεκινήσουν με δυνατή μουσική από τις 17:00 με παραγωγούς του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στις 20:00.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Ωράριο Χριστουγεννιάτικων Δραστηριοτήτων

Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:00

Σάββατο-Κυριακή: 11:00-19:00

Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 11:00-19:00

image002

To athensheart mall (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας) είναι ένας αγαπημένος προορισμός για shopping αλλά και για βόλτα καφέ ή φαγητό για όλη την οικογένεια.  Είναι άμεσα προσβάσιμο από όλες τις περιοχές της Αθήνας και το parking είναι δωρεάν τις δύο πρώτες ώρες. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:http://athensheart.gr/christmasmagic/

Leave a Reply