Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ATHENS HEART

Το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give συνεχίζει για 5η χρονιά να προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της PLAYMOBIL, κατασκευάστηκαν 2 συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give. Ο Δίας και η Αθηνά είναι οι νέοι πρωταγωνιστές, οι οποίοι μεταφέρουν μηνύματα προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη.

Παράλληλα, η PLAYMOBIL Hellas κυκλοφορεί φέτος και το 3ο παραμύθι PLAYMOBIL play & give «O Δίας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς». Την ξεχωριστή ιστορία του, που εμπνεύστηκε ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, τη μετέτρεψε σε μαγευτικές εικόνες ο Γιώργος Πούρικας.

Τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο Athens heart Mall, οι πρωταγωνιστές του PLAYMOBIL play & give 2016, ο Δίας και η Αθηνά, ‘ζωντανεύουν’ μέσα από μία μικρή θεατρική παράσταση με βιωματικά παιχνίδια.

Ποιά είναι η πιο σπουδαία από όλες τις δυνάμεις του Δία; Και ποια είναι η πιο σημαντική μάχη που έδωσε η θεά Αθηνά; Ο Κωστής και η Μάγια έχουν πολλές ερωτήσεις για την εργασία που ετοιμάζουν για το σχολείο τους. Θα έχουν όμως δύο απρόσμενους βοηθούς: τον Δία και την Αθηνά αυτοπροσώπως.

Ελάτε  να δείτε το παραμύθι να ζωντανεύει και φυσικά να πάρετε δώρο το βιβλίο.

playgive_athens_heart

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του παραμυθιού PLAYMOBIL play & give

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 12:00-14:00, Athens heart mall, Πειραιώς 180 , κόμβος Χαμοστέρνας Επίπεδο 1

Leave a Reply