Διαδραστική εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο του Πίτερ Χ. Ρέινολντς «Συλλέκτης λέξεων»

Συλλέκτης ΛέξεωνΟι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδραστική εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Πίτερ Χ. Ρέινολντς Συλλέκτης Λέξεων το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Με αφετηρία την ιστορία του Τζερόμ και με μπόλικη φαντασία, παιχνίδι και δημιουργία, ελάτε να ανακαλύψουμε χίλιες και μία λέξεις, καθημερινές, σουρεαλιστικές, γλωσσοδέτες και επιφωνήματα. Με ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι και κινητικά παιχνίδια ξεκινάμε ένα μαγικό ταξίδι με οδηγό τις λέξεις και ανακαλύπτουμε τρόπους να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας!

Λίγα λόγια για το βιβλίο Συλλέκτης Λέξεων: Μερικοί άνθρωποι συλλέγουν γραμματόσημα. Μερικοί συλλέγουν νομίσματα. Μερικοί έργα τέχνης. Και ο Ζερόμ; Ο Ζερόμ μάζευε λέξεις… Σ’ αυτή την τρυφερή και έξυπνη ιστορία του αγαπημένου Πίτερ Ρέινολντς, ο Ζερόμ ανακαλύπτει τη μαγεία των λέξεων παντού γύρω του: μικρές και μεγάλες λέξεις, συνηθισμένες ή σπάνιες, γνωστές και άγνωστες. Λέξεις που ενώνουν, μεταμορφώνουν και εμψυχώνουν. Μια ιστορία για τη δύναμη που κρύβουν οι λέξεις και για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν όταν τις μοιραζόμαστε με τον κόσμο.

Εμψυχώνει η Παιδαγωγική Ομάδα Απ’Ουσία.

Για παιδιά από 4 ετών
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο 211 3003500 (εσωτ. 580) και στο polychoros@metaixmio.gr

Leave a Reply