«ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» ΣΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΑΡΟΥΡΙΤΣΙΟ

Το πρώτο όνειρο του ΦώτηΤο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00 είμαστε καλεσμένοι σε μια διαδραστική παρουσίαση του βραβευμένου βιβλίου «Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως» της Πέννυς Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά. Ελάτε να ταξιδέψουμε, να «φωτίσουμε» τα όνειρα μας, να μάθουμε για το φως που βρίσκεται γύρω μας, αλλά κυρίως να ανακαλύψουμε το φως που κρύβεται μέσα μας!

Η παρουσίαση γίνεται με τρόπο διαδραστικό και παιχνίδια με το φως. Ακολουθεί εικαστική δραστηριότητα για τα παιδιά!
Το βιβλίο συμπεριλαμβάνεται στις βραχείες λίστες του Ελληνικού ΙΒΒΥ- Κύκλος Ελληνικού παιδικού βιβλίου 2021, ως ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2020. Το βιβλίο διατίθεται και στα Αγγλικά υπό τον τίτλο «Lucian’s first dream. A journey to light». Και ο Ελληνικός και ο Αγγλικός τίτλος είναι εγκεκριμένοι από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας της Κύπρου.
Για παιδιά από 4 ετών
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες
Παιδικό βιβλιοπωλείο «Ο γάτος Μαουρίτσιο»
Ευφρονίου 10-12, Παγκράτι 116 34 | Μετρό Ευαγγελισμός
Τ. 211 18 24 881| email: mauriciobookstore@gmail.com
www.mauriciobookstore.gr
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη κατέχει Διδακτορικό και Μεταπτυχιακό στον Αρχιτεκτονικό Φωτισμό και σπουδάζει θεατρικό παιχνίδι. Έχει δημιουργήσει το “Penny’s light seminar” μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαδραστικών εργαστηρίων που παρουσιάζει σε σχολεία, μουσεία και άλλους χώρους. Έχει παρουσιάσει προγράμματα της και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Leave a Reply