ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΔΟΥΣΕΣ; ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΜΕ GALESYN

galesynΕίστε επιτέλους έτοιμοι για τις πρώτες βουτιές. Διαλέξατε τα πιο όμορφα μαγιό, το αγαπημένο σας βιβλίο, τα κουβαδάκια τους και ανυπομονείτε να περάσετε όλη την ημέρα στην πιο υπέροχη παραλία. Κανείς δεν μπορεί να σας χαλάσει τα σχέδια το έχετε αποφασίσει… Mέχρι τη στιγμή που ακούτε «μαμά, μπαμπά, κάτι με τσίμπησε». Και ο μικρός κολυμβητής αναδύεται με τα αποτυπώματα που άφησε πάνω του κάποια από τις celebrities του φετινού ελληνικού καλοκαιριού. Τσούχτρα; Μέδουσα; Και τι μέδουσα; Μοβ, ροζ, καφέ ή άσπρη; Τίποτα από αυτά δεν πρέπει να σας απασχολεί αν έχετε στην τσάντα σας την Galesyn ® After Bite JellyFish. Μια λοσιόν σε μορφή spray που ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα και καταπραΰνει τους ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσουν τσούχτρες και μέδουσες. Η μοναδική σύνθεση του με διττανθρακικό νάτριο (baking soda), αλόη και γλυκε­ρίνη ανακουφίζει άμεσα, εξασφαλίζοντας τα πιο ξέγνοιαστα μπάνια του καλοκαιριού. H Galesyn ® After Bite JellyFish είναι άοσμη, απορροφάται αμέσως χάρη στη μη λιπαρή σύνθεσή της και είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών.

Οδηγίες: Απλώς ψεκάστε τη λοσιόν απευθείας στο σημείο επαφής του δέρματος με τη μέδουσα/τσούχτρα ή και τα έντομα. Για να εφαρμόσετε στο πρόσωπο, ψεκάστε πρώτα τις παλάμες των χεριών σας και μετά απλώστε προσεκτικά στο σημείο επαφής. Πλύνετε τα χέ­ρια σας έπειτα από τη χρήση.

Extra tip: Για ξέγνοιαστο παιχνίδι και όμορφες καλοκαιρινές μέρες (και νύχτες) έχετε πάντα μαζί σας το εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα Galesyn, αλλά και το καταπραϋντικό After Nip, που προστατεύουν από τα τσιμπήματα και φροντίζουν το δέρμα.

Galesyn και οι διακοπές είναι πιο ξέγνοιαστες από ποτέ!

www.galesyn.com
Facebook: Galesyn
Instagram: Galesyn

Leave a Reply