ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ| ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Το μεγάλο βιβλίο της θάλασσας

image description

Προδημοσίευση από το βιβλίο “Το μεγάλο βιβλίο της θάλασσας”, του Yuval Zommer, που κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Μια διασκεδαστική εγκυκλοπαίδεια θαλάσσιων πλασμάτων με συναρπαστική εικονογράφηση που μαγνητίζει κάθε μικρό αναγνώστη.

  • Γιατί προχωράει πλαγιαστά ο κάβουρας;
  • Είναι φτιαγμένες από ζελέ οι μέδουσες;
  • Γιατί δεν ξεπαγιάζουν οι πιγκουίνοι;

Μάθε τις απαντήσεις σε αυτές και σε πολλές άλλες ερωτήσεις για τα ψάρια. Παίξε, ψάξε και βρες μέσα στις εικόνες. Μπορείς να βρεις το ψάρι; Γνώρισε όλα τα γλιστερά, λαμπερά, δυνατά και εκπληκτικά θαλάσσια πλάσματα του κόσμου σε αυτό το φανταστικό παιδικό βιβλίο για τους ωκεανούς. Μάθε πώς τρώνε, πώς κυνηγούν και πώς επιβιώνουν τα διάφορα θαλάσσια ζώα. 

Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί και “Το μεγάλο βιβλίο της θάλασσας με αυτοκόλλητα”, ένα διασκεδαστικό βιβλίο δραστηριοτήτων με όμορφη εικονογράφηση και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον κόσμο των θαλάσσιων πλασμάτων, με… πολλά περισσότερα αυτοκόλλητα από όσα μπορεί να πιάσει ένα χταπόδι με τα πλοκάμια του!

Το μεγάλο βιβλίο της θάλασσας

image description

Η σειρά Μεγάλα Βιβλία του Zommer έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 21 χώρες και έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 800.000 αντίτυπα. Έχει προταθεί και τιμηθεί με πολλά βραβεία όπως το UKLA Book Awards 2018 & 2019, το English Association’s Nonfiction Award 2018 & 2019 και το Made For Mums Award. Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη σειρά κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του σε ζωολογικό κήπο. Από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφορούν επίσης Το μεγάλο βιβλίο των ζουζουνιών και το Μεγάλο βιβλίο των θηρίων. 

Leave a Reply