ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

διακόσμηση του κήπουΌπως η διακόσμηση του σπιτιού έτσι και η διακόσμηση του κήπου είναι σημαντική και μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Βάλε το προσωπικό σου γούστο και μεράκι και κάνε τον κήπο σου να μοιάζει με “μικρό παράδεισο”, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας τόσο σε εσένα όσο και στον σύντροφο και στα παιδιά σου. Δες 4 έξυπνες ιδέες για να δώσεις νέα πνοή στον κήπο σου:

Clipboard04Καλλιέργησε Λαχανικά

Η καλλιέργεια λαχανικών είναι ένας πρακτικός τρόπος για να απολαμβάνεις ολόφρεσκα και υγιεινά κηπευτικά. Μάλιστα, μπορείς να αφήσεις το παιδί σου να σε βοηθήσει στη δημιουργία ενός λαχανόκηπου, παρακολουθώντας στη συνέχεια τον ενθουσιασμό του να τρώει αυτό που φύτεψε. Για το καλοκαίρι ενδείκνυται η καλλιέργεια μαϊντανού αλλά και ντοματινιών καθώς όχι μόνο έχουν μεγάλη θρεπτική και διατροφική αξία, αλλά περιέχουν βιταμίνες και πολλά αντιοξειδωτικά στοιχεία. Όσον αφορά το πότισμα, ένας μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος θα σου λύσει τα χέρια. Κι αν θες κάτι πιο απλό, η τοποθέτηση μιας βρύσης στον κήπο σου από έναν υδραυλικό είναι καλή επιλογή, που θα διατηρήσει τα κηπευτικά σου υγιή.

Clipboard03Τοποθέτησε Φώτα και Φαναράκια

Η νέα τάση για διακόσμηση του κήπου έχει το φως σε θέση ισχύος. Ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος μπορεί να δημιουργήσει αλλού σκιές και αλλού ομοιόμορφο φωτισμό, ώστε το περιβάλλον του κήπου να γίνει ιδιαίτερα ευχάριστο. Μην αγχωθείς για την κατανάλωση του ρεύματος, καθώς η έκδοση ενός Πιστοποιητικού Ενέργειας μπορεί να σε βοηθήσει.  

2Έπιπλα & Vintage Αντικείμενα

Δημιούργησε την πιο ονειρεμένη τραπεζαρία με ένα μεγάλο τραπέζι και καναπέδες με αφράτα μαξιλάρια για να παίρνεις εκεί το πρωινό με τα παιδιά σου. Εκτός από καναπέδες και τραπεζάκια μπορείς να διακοσμήσεις τον κήπο σου και με άλλα αντικείμενα που ως τώρα μπορεί να έμοιαζαν άχρηστα. Για παράδειγμα, κάποιες παλιές πόρτες που ήταν στοιβαγμένες στην αποθήκη ή κάποια παλιά κουφώματα.

1Ξύλινη κούνια ή Αιώρα

Το να έχεις τον δικό σου κήπο είναι πραγματικά ευλογία όταν θέλεις να ξεφύγεις από την πίεση της καθημερινότητας. Πόσο μάλλον όταν τα παιδιά σου μπορούν να παίξουν ή να διαβάσουν ένα βιβλίο εκεί, προσφέροντας τους ένα ευχάριστο περιβάλλον. Μπορείς να διαλέξεις διάφορους σκελετούς ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Σε συνεργασία με το douleutaras.gr

Leave a Reply